Sajt hurka xD kérdése:
Melyik minecraft verzióban van benne herobrine?
Figyelt kérdés
AZT NE MONDJÁTOK HOGY NEM LÉTEZIK!
Mert a bátyámmal találkoztunk vele hardcoreba régen!
És én elakarok kezdeni egy sorozatot (YouTubon) de nem emlékszem hogy melyik verzióban van benne! Elméletileg a Minecraft 1.10 hardcore verzióban ez igaz??? HELP ME PLASE! ELŐRE IS TANKS!
2016. dec. 5. 19:26
1/11 anonim válasza:
...Herobrine egy minecraft verzióban sincs benne, de modokkal bele lehet tenni.
2/11 anonim válasza:
Ne máár. Nem kérünk több 9 éves májnkjáft videóst. :D
3/11 anonim válasza:
"Melyik Need for Speedben van benne a Kispolszki meg a kockalada? NE MONDJÁTOK, HOGY NEM LÉTEZIK, mert nekem megvolt és benne volt! Nem vagyok kíváncsi a valóságra, csak az írjon, aki hazudik!"
És ha találtok egy olyan verziót, amiben benne van Herobrine, akkor mi lesz? Játszotok tovább a Minecrafttal, azon szurkolva, hogy mikor tűnik fel a hátatok mögött Híróbrájn?
4/11 anonim válasza:
Ilyen kérdések olvasása után tudatosul bennem, hogy miért is utálja mindenki a Minecraftot és miért mondják azt, hogy csak 8 évesek játszanak vele.
5/11 anonim válasza:
A valamelyik alpa verzióban benne volt és ez nem kamu! (a minecraft.net -en olvastam)De amikor Notch ez megtudta akkor az összes verzióból kivette még az alpa-béta verziókból is.
6/11 anonim válasza:
Itt a bizonyíték hogy az 1.10 -ben nincs benne: [link] .Azt csak viccből írta oda Notch hogy "removed Herobrine" hogy végre mindenki vegye komolyan hogy Herobrine csak moddal van bent a játéban és már sok-sok éve kivette at ÖSSZAES verzióból még a régiekből is!
7/11 anonim válasza:
Itt a bizonyíték rá, hogy létezik:
8/11 anonim válasza:
1.9.2-ben a "Világ beállítások"-ban a Herobrine-t No-rol ird át Yes-re, majd generálhatod a világot!
9/11 anonim válasza:
10/11 asddsa123 válasza:
(thanks) és modokkal lehet berakni egyébként a minecraft legenda úgy tartja h herobrine notch testvére aki az alvilágban él és arra vár hogy minden lelket elpusztítson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!