Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikor adják ki dobozos verziób...

Mikor adják ki dobozos verzióban a minecraftot ( wii u )?

Figyelt kérdés
Még csak az e-shopból lehet megvenni , de én dobozos , lemezes formában szeretném megvenni.Mondott már erről valamit a nintendo?Egyáltalán ki fogják valaha adni lemezes formában?

2016. márc. 10. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg később érkezik egy dobozos kaidás, de hogy mikor, az nem tisztázott.

(egyébként pont én írtam a tesztet a wii u editionről, és elszomorító. Ha másik platformon is játszol vele, semmi értelme megvenni, egyszerű port az egész, ami még a wii u-t se használja ki. Ennek megfelelően meg is kapta az alacsony pontszámot, vérlázító és pofátlan húzás volt ez a "kiadás".)

2016. márc. 10. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondják fog jönni egy olyan frissítés melyben az inventorit a gamepadon lehet majd kezelni, meg a térképet.Amúgy nincsen meg másik platformra a minecraft.
2016. márc. 17. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy pc-re szerezd meg. A wii U edition nem éri emg ,hogy pénzt adj ki rá.
2016. márc. 17. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Szar a pc-m, csak internetezésre jó, a telefonos verzió pedig rosz.
2016. márc. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!