Hol szerezhetem meg a Minecraftot teljes verzióban, ingyen, vírusmentesen? Csak egy megbízható letöltés kell, amiből nem dob ki, ha játszok vele.
Figyelt kérdés
Az első verzió nem működik jól, amit letöltöttem, de már másokkal is próbálkoztam.2013. dec. 11. 19:43
1/6 anonim válasza:
Ha már nem tudsz torrentezni, akkor vedd meg: [link]
2/6 anonim válasza:
Írd be: Minecraft magyar
1. oldalra katt. rá, és tessék ott már csak annyi dolgod van hogy regisztrálsz, utána meg letöltöd a klienset.!! :) Ez mind:
-vírusmentes
-ingyenes
-megbízható :D
-MAGYAR! :)
-teljes verzió
3/6 anonim válasza:
Megbízhatónak nem teljesen mondható, utána lehet nézni, de abban biztos lehetsz, hogy az a legjobb, ha megveszed :) jól jár a Mojang is és te is.
4/6 anonim válasza:
Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!
>> Minecraftcodes.info <<
6/6 3nderX válasza:
ha nem az egész "teljes" kell, akkor TLauncher
ha viszont a tejes kell, azt nem fogod tudni megszerezni ingyen. teljest nem fogsz találni, mert azt be perelhetné már a mojang.
azzal jársz a legjobban, ha megveszed. akkor te is élvezheted a teljes verziót, és a mojang is megkapja a jutalmát. ha ingyen akarsz keresni, akkor nem jutalmazod meg a mojangot.
de végülis te tudod.
UI: remélem segíthettem. ;)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!