Szerintetek furcsa ha egy tini lány Minecraftozik?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 20:21
11/14 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félreértettetek...Én nem azért tettem fel ezt a kérdést ,hogy na írjanak rám a fiúk hanem azért mert az osztályoban egyedüli lány vagyok aki minecraftozik ,a többi lánynak teljesen más az érdeklődési köre...ezért egy kicsit különbnek érzem magam....és ezért kérdeztem ,hgy furcsa-e mert eddig csak fiúkat láttam játszani a játékkal
2017. jan. 24. 20:28
12/14 anonim válasza:
Nem, nem vagy egyedi. Több millió lány játszik számítógépes játékokkal. Az osztályod meg gondolom nem több ezres számú. Képzeld el az én volt osztályom 45 tagú volt és rajtam kívül senki sem játszott, de csak ez miatt nem kérdőjeleztem meg, hogy akkor most én vagyok az egyedüli az egész nyomorult 7 milliárdos világon?!
14/14 anonim válasza:
Inkább közhelyes. Amolyan kinemszarjale kategória. Különbnek semmiképp ne érezd magad attól, hogy elbhaszod az időd arra a szharra.
Bármit is mondanak róla hogy miket fejleszt, azt valódi eszközökkel 1/10-ed annyi idő alatt eléred. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!