Nem. Miért lenne? Nincs megszabva, hogy ki mivel játsszon. Ha neked az tetszik és szórakoztat, akkor nincs itt probléma. :) Egyébként ismerek olyanokat, akik azzal játszanak, vagy éppen LoL, WoW-val lány létükre.
2017. jan. 22. 20:25
2/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy furcsa lenne.
2017. jan. 22. 20:25
3/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Igencsak tág az életkort tekintve a Minecraftozók rajongótábora világszerte...
2017. jan. 22. 20:35
4/14 anonim válasza:
Nem. Max rámozdulnak a kanos kisfiúk. xD
2017. jan. 22. 20:43
5/14 anonim válasza:
Mindenki azzal játszik amivel akar. Van női ismerősöm aki cs:go-zik, más LoLozik, megint más a horror játékokra bukik. Mindenki azt játssza, ami érdekli őt, nincs megszabva a téma.
2017. jan. 22. 20:47
6/14 anonim válasza:
Jaj megint egy magamutogatós kérdés. Most kérsz egy buksisimogatást, netán vállon veregetést? Szuper, lány vagy és játszol, te kis egyedi hópehely. Következő.
2017. jan. 23. 08:39
7/14 anonim válasza:
Nem furcsa. Egyeltalán nem. Én is Minecraftozok jópár éve. 13/L
2017. jan. 23. 08:55
8/14 anonim válasza:
A játékokban kor az nincs megszabva se a nemed. Pl egyik játék társam családos anyuka, de van olyan is, aki benne van a 60as éveiben.
Mondjuk szerintem a Minecraft ratyi.
Már a grafikája is vissza taszít, dehát ez csak az én véleményem s izlésem.
Maradok BnS mellett még mindig.
23-N
2017. jan. 23. 15:43
9/14 anonim válasza:
De az egyik kommentelővel egyet értek, hogy amolyan "megmutatom magamat, hogy csaj vagyok, keressetek fel" kérdés. Sok hasonlót látni erre is.
2017. jan. 23. 15:46
10/14 anonim válasza:
Személy szerint undorítónak tartom, ha egy srác csak azért áll le vagy ír rám, mert megtudja hogy csaj vagyok, visszataszító.
Epic fail:
Raiden új clan társsal dumáltunk a party chat-ben, kiderült ugye rólam...jött a nyomulós szöveg s közöltem: np itt a pasim xD (karival a partyban) . Röhögtem egy jót. X'D
Vannak olyan ismik game-n, hogy valaki azt írja h ő csaj s loholnak utána, aztán nagyobb f@$za van realba, mint neki.
Egyik ismim másik játékon elő adta, h ő csaj s mennyi barom van, akit be tud húzni. Egy volt guild tag meg a mai napig 24\7ben a kamu csajnak farmol (felnőtt naiv ember). Hiába próbáltam felnyitni a szemét...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!