Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime?

Melyik ez az anime?

Figyelt kérdés
Egyszer régen elkezdtem egy animét, és nagyon tetszett, de elfelejtettem a címét -.- így nem tudtam folytatni. Van benne egy lány (azt hiszem rövid hajú), aki egy másikat (aki szemüveges) nagyon szimpatikusnak talál, viszont annak van egy furcsa valakije(aki szőke talán) ,és ő nagyon csúnyán viselkedik a főszereplővel. Fontos benne egy színes madár, és a színek világa, vagy valami ilyesmi... Az egész anime úgy kezdődik, hogy egy lány fekete ruhában egy érdekes világban áll, minthogyha be lenne zárva, vagy nem tudom. Nem derült még ki sok minden. Valaki meg tudná mondani, melyik anime ez?

2015. dec. 3. 20:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és az is volt benne, hogy a főszereplő szeme állítólag nagyon szép, mert azok olyan szemek, amik még nem bántódtak meg, és nem bántottak meg senkit.
2015. dec. 3. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Black Rock Shooter (talán)
2015. dec. 3. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Black Rock shooter OVA.
2015. dec. 4. 23:35
 4/4 Gesztenye-chan válasza:
Ez a Black Rock Shooter lesz :)
2017. jún. 21. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!