BlueFlower kérdése:
Hogyan kell elkezdeni a League Of Legends-et?
Figyelt kérdés
Elkezdtem letölteni. Azóta is frissül. Valamit elrontottam? Tényleg órákon keresztül is frissülhet? Tudtok tippeket adni a kezdéshez?2017. jan. 4. 21:02
1/6 anonim válasza:
Tényleg órákon keresztül frissül. Majd végez ha végez és jó lesz...
2/6 anonim válasza:
A lol ha előtte nem volt letöltve vagy letorolted akkor sokáig frissül. Ha kezdő vagy akkor készíts egy fiókot és lépj be. Aztán kapsz egy csomó információt, segítséget.
3/6 A kérdező kommentje:
Mivel én laptopról vagyok és gyorsan merül, meddig tart kb egy ilyen frissítés? Frissítés nélkül nem indul el? Bírja egy laptop?
2017. jan. 4. 21:09
4/6 anonim válasza:
Egyetlen tippem van: ne kezdd el! Megspórolsz több száz órát és egy csomó hajszálat, frusztrációt.
5/6 xxXminecraftgamerXxx válasza:
downloadold az egy jó játék én már lvl 1-es vagyok és egy feeeder
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!