Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xin Zhao vélemények?

Xin Zhao vélemények?

Figyelt kérdés
Sosem jàtszottam vele,míg nem egyszer régen aramon màr nem tudtam elcserélni,és akkor lett is vele egy 4x -es killem.Azóta sem jàtszottam vele,tegnapig bezàrólag.Tegnap megint ,mint kb 1évvel ezelőtti forgatókönyv.Vertem le vele mindenkit :).

2017. jan. 4. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Xin zhao tryndamere es olaf a kedvencem xin be az a jo hogy csak benyomsz egyszerre mindent azt kesz:)
2017. jan. 4. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak nála sokkal jobb junglerek.
2017. jan. 4. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Xin-nel addig vered le az embereket, amíg nem tudnak wardozni meg focus-álni, utána beugrasz és halott vagy, mert kaptál 1 stun-t, 3 skillt és a papír HP miatt már hulla is vagy, arról nem beszélve, hogy squishy adc/mid lanerre ráugrasz, elugrik/csúszik stb aztán annyi volt.

Persze normálon el lehet vele lenni, meg bronz, silverben, de magasabb szinten az alacsony HP-ja és a viszonylag gyenge ultija miatt nincs túl nagy létjogosultsága.

2017. jan. 4. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
LowElon jó, ott aprítani tudsz vele, de magasabb szinten annyira már nem hasznos, ki tudják könnyen szedni.
2017. jan. 5. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért akad néhány high elo Xin main is + nem kell, sőt nem is érdemes full papírra építeni (ez is egy ilyen low elo mánia, sokan mintha elképzelni se tudnának egy off-tank buildet).

Egy átlagos játékosnak szerintem teljesen jó, sőt a junglerkedés alap szintű megtanulásához szerintem kb a legjobb választás, egyszerű, nem túl drága stb. Próbáld csak ki.

2017. jan. 5. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!