Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri egy lego...

Szerintetek megéri egy lego technic-re 35. 000FT-ot kiadni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 23. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd, hogy meglegyen és nem sajnálod rá a pénzt, akkor igen. Ha nem szeretnéd vagy sajnálod rá a pénzt, akkor nem.

Teljesen mindegy, hogy itt mit válaszolnak. Nekem például nem, nem érné meg, mivel egyáltalán nem érdekel semmilyen legó, soha nem is érdekelt. Ráadásul amúgy is túlárazott dolgoknak tartom őket. De én én vagyok.

2016. dec. 23. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:
figyelj ki mire költ valaki makkettózásra költ el akár több milliót. vagy teljesen mindegy mit írok,mert ki mit szeret arra költ.én játszani szeretek hardvereket vettem+ játékokat ennyi :)
2016. dec. 23. 16:17
 3/3 anonim válasza:
Ha összerakás után csak ott porosodna, akkor valószínűleg nem. Akkor inkább bérelj (van már ilyen cég itthon is), így a lényeg megvan, ráadásul sokkal olcsóbban.
2017. jan. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!