2/8 anonim válasza:
lego világbaknokságok is vannak.miért lenne.
4/8 anonim válasza:
Ne hülyéskedj, nem ciki.
Az unokaöcsém pl karira töllünk egy Lego Millennium Falcon-t kap és 16 éves.
5/8 anonim válasza:
Van olyan lego aminek örülnék, pedig lassan 20 éves leszek:D A lego nem csak gyerekeknek van, mondjuk 13 évesen te még éppen számíthatsz is annak.
6/8 anonim válasza:
Én 18 leszek. Az elmúlt 2-3 évben észrevettem hogy nem játszom velük szinte semmit. Építgetni szoktam 1 évben kb 2x amikor szünet van. De építeni szeretek. Ha kapnék legot nagyon örülnék neki és azonnal építeném össze. Viszont hogy valami történetet eljátszak velük az annyira sajnos már nem vonz, amit nagyon sajnálok pedig szívesen játszanék úgy mint régen. És nem érzem cikinek. A felnőttek is legoznak :D
7/8 anonim válasza:
Én is, bár én lassan 30 leszek :D
Karácsonyig az USA-ban laktunk, ott szétlegóztam magam és a fiam is.
Ott van egy pley nevezetű cég, akiknél rengeteg minden van, nem eladják, hanem kölcsönözni lehet. Két szülő találta ki, mert nem volt pénzük megvenni a drága legokat, és ha meg is vették nagy nehezen, szomorúan látták, hogy egy idő után a gyerekek ráuntak, eladni meg macerás volt nagyon.
Aztán nemrég láttam, hogy Magyarországon is van, most kezd elég menő lenni, egyre több mindenük van, aminek én lehet jobban örülök, mint a fiam :)
Szóval, nem, nem ciki! :)
8/8 Saavedro válasza:
Melyik szett??? Nekem ma érkezik a 42069.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!