Megéri megvenni a DayZ-t jelenleg? Mi a véleményetek a játékról?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy túlélős zombis játékkal játszani amiben van izgalom és multiplayer de bizonytalan vagyok vele.
Láttam róla videókat és nagyon tetszik de sokan szidják hogy tele van buggal,kevesen játsszák és nem fejlesztik.
Nektek mi a véleményetek?
2016. dec. 18. 14:07
1/4 anonim válasza:
nem éri meg tiszta bugos rossz szerverek stb
2/4 anonim válasza:
Nagyon nem. Egyrészt tényleg iszonyú bugos- a minap a fiam harcolt valakivel, megsuhintotta a baltát, erre a fickó eltűnt, és pár másodperc múlva már tíz méterrel odébb futott. Kicsit később a fiam karaktere beszorult egy ajtónyílásba, és nem tudott kijönni, amíg egy arra járó csapat meg nem ölte. Ja, ez meg a másik. Én azt hittem, ez egy zombis túlélő játék lesz, amiben az emberek csapatba verődve harcolnak az élőhalottak seregeivel. Ehelyett a gyenge kezdők bujkálnak az állig felfegyverkezett veteránok elől, akik halomra lövik őket a szegényes kis felszerelésükért, vagy csak azért, mert az olyan jó poén. Kösz, nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Kár,akkor inkább nem fogom megvenni.Azért köszönöm a véleményetek. :)
Viszont nincs semmi túlélő zombis játék ami jó és multiplayer van benne?
A left4Dead nem tetszett mert ott ilyen hiper gyors zombik vannak és nincs szabadsága.A 7 days to die-t letölttöttem hogy kipróbáljam és mondhatni nem rossz de sok minden fruszrált benne mint például ilyen mutáns kutyák.
2016. dec. 19. 00:00
4/4 anonim válasza:
Nagyon is megéri! Az egyik legjobb zombi túlélős játék! Igaz bugos ez tény, de folyamatosan javítják őket (igaz csiga lassúságban). Hatalmas pálya, rengeteg fegyver, jó kraftolások...stb. Mindenki megtalálja a maga szerverét mert fel lehet menni fullos pvp szerókra akik lövöldözni akarnak és lehet pár fős szerókra is akik tényleg a túlélésre mennek. És idővel csak drágább lesz szóval én azt ajánlom vedd meg ha teheted! Jó csapattal együtt nagyon jókat lehet vele játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!