Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed-ből melyik a...

Assassin's Creed-ből melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 07:32
 1/8 anonim ***** válasza:
A sorozat rajongó szerint az AC II-Brotherhood-Revelations trió (a három játék összefügg), a "laikusok" szerint a Black Flag.
2016. nov. 22. 08:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. nov. 22. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindet szeretem :).
2016. nov. 22. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Brotherhood tetszett legjobban, de a Syndicate se rossz.
2016. nov. 22. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Eléggé eltérnek egymástól bizonyos epizódok. Én speciel az első részt szeretem a legjobban, utána a 3. részt, majd a Revelationst.

A Black Flag meg dögunalom, irtózatos monotonitással rendelkezik, életemben nem szenvedtem AC játékkal annyit, mint azzal a förtelemmel.

2016. nov. 23. 22:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt nem említettem hogy én eddig az első részt,a másodikat,a revelations-t és a harmadikat(az indiánosat) játszottam végig. Azok közül nekem a harmadik tetszett talán a legjobban. A brotherhood kimaradt nekem,a unity,a syndicate és a black flag is.
2016. nov. 24. 06:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#5, érdekes, én az első AC résznél éreztem azt, hogy ennél Lenke néni bolti kalandjai is izgalmasabbak a Szomszédokban.

Számomra a legjobb epizód a Black Flag. Hozzám közelebb áll az a világ, mint a középkori ugrabugra.

Szerintem eléggé egyéni ízlés kérdése, hogy kihez melyik történelmi kor áll a legközelebb. Én ez alapján vagyok oda meg vissza a Black Flagért, meg a Rogue-ért, III-ért. A Unity hidegen hagy, francia forradalom, meg úgy Franciaország összességében nem érdekel. A Syndicate már ismét izgalmasabb számomra történelmileg.

Szóval igazából az a legjobb rész, amelyik neked a legjobban tetszik.

2016. nov. 26. 01:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek #7-tel.

Az a legjobb, amelyik téma téged a legjobban érdekel.

Nekem se a második, se a negyedik nem jött annyira át, hiába mondják, hogy azok a legjobbak. Szerettem, de főképp a karakterek miatt (Edward harcstílusa brutális volt).

Nekem a Syndicate a kedvencem. Az egy dolog, hogy érdekel a viktoriánus Anglia, de ez az egész bandaháborús téma nagyon tetszik. A sztori elég gyenge, de kompenzálja a lopakodás és a mellékküldetések.

Unityt most kezdtem el, és Párizs nagyon tetszik. Még így több gigás javítások után is van, hogy Arnoval üvöltözöm, hogy ugorjon már még egyet, de azért egyelőre tetszik. Rengetegen vannak az utcán, szinte minden házba be tudok menni. De azt meg egyedül nem az igazi.

2016. dec. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!