Tudom, lerágott csont, de azért megkérdezem. :D Ps4 vagy xbox one?
Szeretnék venni vagy egy ps-t vagy egy xbox-ot, és találtam jó áron. Én személy szerinte a ps4-et venném, mert még anno a ps2-vel nagyon jól elvoltam, bár tudom ez nem jelent semmit. Pár éve van egy xbox 360-am, de amúgy pc-s vagyok, de rájöttem, hogy a konzollal olcsóbban kijönnék. Ezeket találtam:
Szerintetek? :)
REMÉLEM EZT MOST MINDENKI LÁTJA:
Elmondanátok nekem, hogy egy ilyen kérdésnél mi a rákért kell lepontozni ezeket a NORMÁLIS válaszokat amik érkeztek??!
Ha megkérdezed mondjuk, hogy "Mi a kedvenc játékod?", leszavazzák. Ha megkérdezed, hogy "2+2 mennyi?" és megadod a tökéletes választ, leszavazzák.
Ha ezeket leszavazzák, akkor persze, hogy egy ilyen kérdésnél hiába mondja el valaki a véleményét, páran úgyis leszavazzák. Ilyen a GYK. Ezért idegesítő, hogy a szavazás nincs hosszabb időintervallumhoz kötve, vagy hogy egyszerűen nem ellenőrzik a felhasználókat - van, aki csak beszólogat, meg lepontozgat, már évek óta.
Én például eddig úgy 5000 kérdést váalszoltam meg, mégis bosszant még mindig, főleg, amikor a tökéletes választ pontozzák le, és ezért romlik az átlag. Ha nem lennének a gyökerek - mert azok -, akkor továbbra is 90% fölött lennék...
Sajnos igazad van.... :/
Na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!