Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudom, lerágott csont, de...

Tudom, lerágott csont, de azért megkérdezem. :D Ps4 vagy xbox one?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni vagy egy ps-t vagy egy xbox-ot, és találtam jó áron. Én személy szerinte a ps4-et venném, mert még anno a ps2-vel nagyon jól elvoltam, bár tudom ez nem jelent semmit. Pár éve van egy xbox 360-am, de amúgy pc-s vagyok, de rájöttem, hogy a konzollal olcsóbban kijönnék. Ezeket találtam:

[link]

[link]

Szerintetek? :)

2016. nov. 20. 09:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
ps4
2016. nov. 20. 09:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Szerintem is. Még egy kérdés.

Neked mi a véleményed ezekről az oldalakról?

Nem gyanúsan olcsó? Tudom, hogy csak 500 Gb-s.

Szerinted?

2016. nov. 20. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

Én Xbox párti vagyok, de józan ésszel belegondolva, a PS4-et javaslom. Több exkluzív játék, nagyobb játékosbázis.

A fenti két oldalról most hallok először, de az ár nem extrém olcsó, konzolboltban is láttam már ennyiért.

2016. nov. 20. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Én ha tehetném, akkor xboxot vennék.
2016. nov. 20. 10:25
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Akkor én erről az oldalról fogok ps4-et venni.

Köszönöm mégegyszer! :)

2016. nov. 20. 10:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Heló

Ez a kérdés akkor úgy hangzik: Nektek melyik tetszik jobban?

Mindegyikben van oylan, ami előnyére válik a másikkal szemben. Például xnbox one jobb a sportjátékok terén a szolgáltatásaiban. PS4-nek műfajában kimagaslóan jó exclusive címei vannak, amelyek közül nem egy hatalmas húzóerő, hogy megvedd és így tovább...

Most kiderült, hogy neked a ps4 tetszik, így akkor felesleges lenen tovább vacillálnod rajta.

Viszont!!! Szerintem PS4 PRO-t vegyél.

Az, hogy olcsóbban kijössz, nem kell ,hogy igaz legyen, arról nem is szólva, hogy egy PC-t sokkal több mindenre lehet (és kellene is) használni.

Egy PC-t nem úgy kell nézni, hogy "Csak játékra". A konzol esetében is ott van, hogy multimédiás központ.

A PC pedig sokkal több ennél.

Szóval szerintem egy jó konzol és egy jó PC az, amire szüksége van annak, aki nem reked meg a "Netezés+játék" kettősénél.

2016. nov. 20. 10:33
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

#6 Csak bírja pénzzel az ember...

Amúgy konzolra jelentősen drágábbak a játékok. Hosszú távon ugyan olyan árban jössz ki a kettővel, csak pc-n szebb és több mindent lehet csinálni.

2016. nov. 20. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
NES Mini
2016. nov. 20. 15:47
 9/13 A kérdező kommentje:

#6 Van egy erős pc-m, csak ebben a konzologenerációban mindenről úgymond "lemaradtam" mert amit lehetett azt pc-n játszottam, régebbi játékokat meg xbox 360-on.

A ps4 exklúzív játékai nekem nagyon bejönnek.

2016. nov. 20. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:
akkor ps4
2016. nov. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!