Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Counter Strice Global...

Szilike1999 kérdése:

A Counter Strice Global Offensive be eltiltást kaptam mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 10:00
 1/7 anonim válasza:
Játsz normális ember módjára.
2016. nov. 5. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Megvárod amíg letelik a tiltás, és onnantól úgy játszol mint a kisangyal. Ha végleges a tiltás, akkor új profilba új példányt vehetsz és kezdheted elölről.

Kivétel ez alól a versengő eltiltás amíg nem éred el a 10 nyert meccset. Ilyenkor automatikusan tilt le a rendszer 24-24 órákra, hogy nehezebb ellenfelekkel sorsoljon össze, és megállapítsa hogy te melyik szinthez tartozol.

2016. nov. 5. 10:32
 3/7 A kérdező kommentje:
De ez igazságtalanság 15 Eurót a semmire adtam ki mert tegnap vettem a játékot s láttam más hack el és azért hack eltem énis azthittem nem lessz semmi... Nem tudnám valahogy felvenni a kapcsolatot a Steam support al?
2016. nov. 5. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudod, vagyis fel lehet venni a kapcsolatot de el fognak küldeni arra hivatkozva hogy megsértetted a felhasználási feltételeket.

A "más is csal, akkor én is csalok" egy nagyon gyerekes és buta érvelés, most megtanultad hogy miért nem csalunk egy közösségi játékban. Hülye voltál, erre nincs mentség. Majd akkor vedd meg és játssz újra, ha tudsz normálisan is.

2016. nov. 5. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

De Szilike, ez rohadtul igazsagos!

Az az igazsagtalan hogy a hozzad hasonlo csalok rontjak el a normalisan jatszok jatekelmenyet.

2016. nov. 5. 15:16
 6/7 anonim válasza:
Nagyon remelem h sokaig gyujtogetted azt a 15 eurot es egy darabig megint nem lesz 15 eurod.
2016. nov. 5. 20:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Az idenemillő válaszokat köszönöm de nem érdekel és kapják be. VAC bannt kaptam de csak a CS GO m nem kéne müködjön és a tf2 se a dota 2 nem megy ez mért van?
2016. nov. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!