Újra telepítettem a gépemet és 80 fps-t veszítettem Cs- go ban, segítség?
Figyelt kérdés
Eddig stabil 110-120 fps-em volt. Most ugyan azon a beállításon 50-van kb. Tudnátok tippeket adni, hogy több legyen? Már mindent teljesítmény centrikusra állítottam szinte a gépen. LEtöröltem mint. Még az asztal is üres. Nem egy mai gép de hát eddig mégis 120 fps-em volt. Programokat is ajánlanátok amik segítik a gépet? akár figyeli a hőmérsékletet stb. Köszönöm2016. okt. 30. 23:59
1/2 anonim válasza:
Nekem gtx 970-nel meg i5 4690k-val van 45-50 fps-em mióta bejött ez a spray-es hülyeség, addig 200+ volt mindig.
Szóval nem feltétlenül a gép a hibás :D
DirectX kézi telepítés, micrisift visual c++ redistribute 2005-2012 kézi telepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!