CS:GO csalók nem kapnak tiltást?
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy ha egy MM-ben csalnak (spinbot) és pl: kilépnek az utolsó körbe akkor nem kap semmilyen tiltást? Mert kb 1 hónapja találkoztam eggyel és orrba-szájba csalt,megvolt a report is,de azóta semmi?
Lehet azért mert kilépet mm-ből pont az utolsó elölti körből.
Amikor még hittem a mesékben, több 100 embert jelentettem a suportnak videóval, képekkel... közülük 1db kapott bant, de ő is csak a fizetős dolgok (prémium, extra cuccok)lopásáért.
A hackokat maguk a játékfejlesztők adják el, ebből gyakran több pénz jön be (8 euró/hó), mint magából a játékból (3 euró totál), ezért is van, hogy a patch előtt meglehet venni az új hacket. Majd a cég anyagi helyzetétől, a befektetők "kielégítésére" forrásbevonás céljából jönnek a 10-40 000 embert érintő ban hullámok.
Eladják újra a gamet és a hacket és kezdődik elölről. Sok játék esetén van UNBAN díj pl. warrock ingyenes játék, acc. UNBAN 15-25 euró szinttől függően, premium esetén nem bannolnak 3 megfogas után figyelmeztetés, 5 után 10 perc ban, 7 után 1 óra ban.
Nem fizetős kariként, ha beszólsz 1 OPK hősnek, hogy hát a K.édes anyukádat = 9999999 év ban, ezt tapasztaltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!