Nektek mi a véleményetek? Hogy ha játszok valamilyen játékon, például CoD vagy Bf és jól megy, sokat ölök, kevésszer halok, és akkor beszolnak ilyen kis nyomik vagy "felnőtt" 40 éves csávók hogy campelek meg csalok.
Sosem értettem, mi a baj a kempeléssel. Az a játék része ugyanúgy, mint a shotgun, aztán mégis megy a "shotgun noob"-ozás, ha ne adj' isten, lelövöm vele. Ha akkora profi vagy, hülyegyerek, akkor hogy lőhettelek le azzal a shotgunnal? Az a csapat meg, aki nem tud kifüstölni egy kempert a búvóhelyéről, annyit is ér.
Ezekkel a beszólásokkal csak a saját ügyetlenségüket minősítik. Én mégis ki szoktam kapcsolni a chatet meg a hangüzeneteket: azzal lehet igazán felbosszantani ezeket a balfácánokat, ha nem reagálsz rájuk.
Fegyverfüggő is, mert a távcsöves puskával nem fogsz berohanni a mező közepére. Az pont egy "kemper fegyver". De a shotgunnal meg nem fogsz felmenni a toronyba, várni a csodát.
Sokan nem tudnak veszteni, sokan nem tudják elfogadni, hogy náluk vannak jobbak, vagy sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!