Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kaptam egy VAC tiltást miközbe...

Kaptam egy VAC tiltást miközben csgoztam és nem tudom miért :" ( hol lehetne unbann kérelmet kérni?

Figyelt kérdés
nem használtam semmilyen csaló eszközt, és nem is raktam be skineket, akkor vettem észre mikor próbáltam eladni egy ládát de nem tudtam eladni és ha lehet kérni unbannt akkor mit irjak? Köszönöm a válaszokat előre is

2015. szept. 20. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Tehát játszani sem tudsz a játékkal? Amikor először észlelted, akkor mit írt ki a rendszer? Egyébként ha VAC bant kapsz, az végleges, és megmásíthatatlan.
2015. szept. 20. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:

A(z) Counter-Strike: Global Offensive játék jelenleg meggátol abban, hogy tárgyakat küldj más felhasználóknak

ezt irja mikor el akarok adni valamit.

2015. szept. 20. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
aztán meg ha be akarok lépni egy szerverre akkor ezt irja : Vac banned from secure server.
2015. szept. 20. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor valamit tehettél. Megváltoztattad a játék fájljait? Bármilyen tartalmat töltöttél le hozzá (akár csak egy a játékot színesebbé tevő program)? Ezek okozhatják a VAC ban-t. Semmit sem szabad letölteni a CS:GO-hoz.
2015. szept. 20. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Csaltál... cumi

haheha

2016. máj. 1. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!