Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » én vagyok az egyetlen lány...

én vagyok az egyetlen lány aki szeret játszani?

Figyelt kérdés
Imádom a videójátékokat lányként is. De úgy tűnik én vagyok az egyetlen. miért nem szereti a játékokat egy lány sem?

2016. okt. 30. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen.
2016. okt. 30. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, én is lány vagyok és elvagyok ezekkel.
2016. okt. 30. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen, én is és a legjobb barátnőm is szeretünk játszani ;)
2016. okt. 30. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Oh és miből szűrted le hogy te vagy az egyetlen?:D Elárulom majdhogynem lehetetlen olyan dolgot találni ami csak rád igaz az egész világon valaha élt emberek közül. Nagyon sok lány szeret játszani. Köztük én is. De ettől ne érezd magad különlegesnek, mert nem vagy az:D
2016. okt. 30. 17:24
 5/10 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :D utsó: igazából nem különlegesnek éreztem magam hanem különcnek mert az ÉN SULIMBAN én vagyok az egyetlen ez tuti, mikor meg mondom a srácoknak hogy mennék én is gamelni meg kiröhögnek hogy egy lány minek játszik :/
2016. okt. 30. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Sokan szeretnek, csak nem reklámozzák.
2016. okt. 30. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Magyarországon egyszerűen nem létezik játék-kultúra, nincs ennek hagyománya. Játék = gyerekek. Felnőtt nem játszik, és kész.

Nem tudom, hogy egy ilyen maradi társadalom megváltozhat-e valaha, de én bízom benne, hogy a mai gamerek gyerekei már nem lesznek ilyen elutasítóak.

2016. okt. 30. 20:53
 8/10 Gyrger ***** válasza:
Szia! Én fiú vagyok, de tesóm lány. Ő is szereti a videójátékokat csak nem mindegy neki, hogy pl: lövöldözős (azt nem szereti) vagy mint annak idején volt a Super Mario. De különben semmi baj nincs belőle ha egy lány is játszik videójátékot!
2016. nov. 4. 00:59
 9/10 anonim válasza:
Nem vagy egyedül én is szeretek játszani
2016. nov. 5. 21:56
 10/10 anonim válasza:
Én is lány vagyok és szeretek játszani ezekkel
2016. nov. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!