Melyik szám ez? ref:Ki mondta neked hogy meg kapsz mindent, ki mondta neked hogy te vagy az egyetlen kincsem nincsen semmi olyan benned amitől nekem hasra kéne esnem, mellesleg . Stb. lejjebb link a számmal, és további szöveg.
A címe és az előadó érdekel! :)
innen le lehet tölteni:
(nem túl pontos...)
Pici kicsi lány csini bini lány vajon tudod e mi az a..mond ha
Pici kicsi lány csini bini lány vajon tudod hogy tudom e én... mond ha, kezdjük elölröl...
vajon tudod hogy milyen amikor át jár....
picit feszült vagy...
Pici kicsi lány csini bini lány picit unom már hogy nincsen...
semmi olyan dolog amit ne tehetnék hogy az neked ne lenne baj, különben is ki mondta neked az hogy nincsen , ki mondta neked az hogy van, ki mondta hogy te vagy az egyetlen kincsem és rajtad kívül nincsen soha sehol senki más
különben is hogy jösz te ahoz hogy rajtam kéred számon hogy jösz te ahoz h foltot hagysz a számon
Ki mondta neked hogy meg kapsz mindent, ki mondta neked hogy te vagy az egyetlen kincsem nincsen semmi olyan benned amitől nekem hasra kéne esnem, mellesleg ... stb....
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!