Én vagyok az egyetlen 16 éves lány, aki raggae-t hallagt?
Figyelt kérdés
Imádom a raggae-t, de még a barátnőim is cikiznek ez miatt, persze csak viccesen és nem is szoktam megsértődni rajt, de olyan jó zene, mégsem ismerek olyat, aki raggae-t hallagt rajtam kívül és lány :) de ugye van ilyen.2010. júl. 18. 19:12
1/14 anonim válasza:
Biztosan van ilyen, csak nem ismered őket ^^
2/14 Esme.avantgarde válasza:
ééééééééééééééééééén xD de én 17 vagyok. Elég vegyes a zenei izlésem sokmindent hallgatok :)
5/14 anonim válasza:
Egy gandzsa mellett minden más zene csak bántó a fülednek mi?
6/14 anonim válasza:
Teljes biztonsággal állítom, hogy nem te vagy az egyetlen, mert én tudok egy 16 éves lányt, aki raggae-t hallgat. Persze lehet, hogy te vagy az, jó lenne hozzá tudni, hogy hol laksz? :D
7/14 anonim válasza:
raggae = ska-p, bob marley, irie mafia és még sok más hasonló füves zene. repülés közben mindegy milyen szart hallgat az ember... xD én is ismerek pár raggae-t hallgató csajt.
8/14 anonim válasza:
Én is szeretem a reggaet, pedig már nem vagyok fiatal.
veantie-papa touwtjie
http://www.youtube.com/watch?v=PMlyr8waCG8
:D
9/14 anonim válasza:
15 vagyok, és szintén hallgatok :D
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. júl. 19. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!