Én vagyok itt az egyetlen lány aki kiskorában sosem akart hercegnő lenni hanem csak azt várta hogy Pán Péter egyszer bekopogtasson az ablakán?
Figyelt kérdés
( nemrég kezdtem el nézni a Once upon a time című sorozatot és most úgy érdekelni kezdett ki hogy volt vele ) :D2014. máj. 1. 18:00
1/8 anonim válasza:
Hercegnő sose akartam lenni, ellenben Sarolt az István a királyból igen. :D (Bakeliten volt meg és kábé folyamatosan azt kellett nekem felrakni.)
2/8 anonim válasza:
Én sem akartam soha hercegnő lenni :) Én is Pán Pétert vártam,hogy elvigyen Sohaországba és soha ne kelljen felnőni.És a Once upon a time is jó sorozat.
3/8 anonim válasza:
Én unikornison akartam lovagolni, de nem rózsaszín, csicsás unikornison, hanem rendesen.
Én se akartam hercegnő lenni.
Meg akartam még robot lenni kiskoromban, mondván, hogy ez izgalmas.
Nem lehettem több négy évesnél.XD
4/8 anonim válasza:
Én nagyon sokszor vártam őt, de jó lenne, ha egyszer eljönne:) és a once upon a time-ban a Pán Péter hát...huh<3
5/8 anonim válasza:
Én sem akartam hercegnő lenni. Én a roxforti levelem vártam.
6/8 UgrinPetra válasza:
Én is vártam Pán Pétert kicsiként és amikor nagyon szerettem volna h itt legyen akkor elképzeltem h velem van
7/8 misz000 válasza:
Detto,be is adtam a szülőknek,h este elvitt 😃
8/8 UgrinPetra válasza:
En is a Pan Peteremet vartam. Ja és űrhajós is akartam lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!