A Once Upon a Time című sorozatban végig gonosz lesz Pán Péter? Vagy majd egyszer csak fogja magát és észhez tér?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 12:34
1/4 anonim válasza:
Gonosz marad és annyit mondhatok, hogy nagyon érdekes fordulat lesz benne :) engem nagyon lesokkolt :O
2/4 A kérdező kommentje:
Ha arra gondolsz hogy Rumpelstilskin apja arról ár tudok valaki ( kössz ) jól le spoilerezte nekem :/ És olyan rossz így látni. Pán Péter a kedvenc gyerekkori mesehősöm olyan rossz így látni őt. De mondjuk nekem az is furcsa volt hogy a kalózok a jófiúk :)
2014. máj. 1. 17:38
3/4 anonim válasza:
A kalózok nem jófiúk... Ezt honnan veszed? Ők csak a Pán ellen vannak, de ugyanúgy saját haszon leső tolvaj banda :D
4/4 A kérdező kommentje:
Ha úgy vesszük most ők a jófiúk mert Emmáékkal vannak :) Legalábbis Hook.
2014. máj. 17. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!