Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks vagy Armored...

World of Tanks vagy Armored Warfare?

Figyelt kérdés

A két játék között vacillálok, természetesen a PvP rész érdekelne.

Ti melyiket ajánljátok inkább, pro / kontra?

Egyik játékra sem tervezek pénzt költeni, csak jól szeretném magam érezni egy olyan közegben, ahol a kihívás is megvan.

Amikre kíváncsi lennék:

- közösség: melyik játékban mennyire agyhalottak az emberek (pl. meccs kezdetekor be-rushol az ellenfél közé és öngyilkos lesz, stb.)

- balance: melyik játék balance-oltabb (hol vannak kevesebb super-OP tankok, 1-1 tier-en belül mennyire balance-oltak a különböző nemzetek tankjai, illetve end-game-ben mennyire balance-oltak a különböző nemzetek tankjai egymáshoz képest)

#World of Tanks #wot vs aw #World of tanks vs Armored Warfare #Wot 2016
2016. okt. 16. 15:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

M1A2-ről mi a véleményetek?

Jelenleg van egy M60A3-am, de annó gondolkodtam a leo ágon... tier 8-9-nél megállnék majd.

Ti melyik ágat ajánlanátok inkább?

2016. okt. 21. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Amerikai tankokat személy szerint ki nem állhatom.

Ha mindenképpen heavy kell, akkor Challanger.

Ha inkább tűzerő, akkor oroszok.

Ha mobilitás, akkor a Leopard.

2016. okt. 21. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
armored warfare-ben max 3-5° az ami még működhet, mivel a modern tankok eszméletlen mennyiségű páncélt tudnak átütni ezért kb minden páncél elől van mert az oldala az védhetetlen túl nehéz lenne a tank.
2016. okt. 22. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Még tényleg rohadt kicsi szögben működik a side-scraping, de a Balance 2.0-ban, még idén megcsinálják úgy, hogy jobban is lehessen használni. Ezt valamelyik Q&A-ban olvastam.
2016. okt. 27. 17:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi az infót!

Igen, még tényleg elég törékenyek oldalról az MBT-k... kicsit szokatlan a WoT után :D

2016. okt. 29. 18:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Így is oldalról kb 300mm, csak a modern fegyverek és lőszerek eszméletlenül nagy mennyiségű páncélt ütnek át.
2016. okt. 30. 19:24
 17/17 anonim válasza:

Szerintem a wotot ki se próbáld mert csak elvenné a kedved a tankos játékoktól.

Az AW mindenben jobb a wottól.

1. Nincsen benne 2 tier különbség

2. Nagyon kevesen p2w-k

3. Ugyan úgy mint WT-ben van teszt pálya

(Ami pontosan arra jó hogy kipróbálsz egy tankot ammi tetszik és ha nagyon meg tetszik akkor a felé elkezdesz farmolni.)

4. A P.v.E módban nincsen pénz levonás pl. ha csak mész azért is kapod a pénzt.

5. Az AW-ben sokkal jobban lehet pénzt farmolni mint wotba.

(Én mindegyik háborús játékkal játszottam és eddig AW-ben lehet legjobban pénzt farmolni. WT-ben és wotban leginkább - van.)

Az én nevem minden játékban Cultural Cat szóval ha akarod jelöljbe.

2019. márc. 16. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!