Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb "tankos" játék?

Melyik a legjobb "tankos" játék?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb "tankos" játék? Az Armored Warfare, War Thunder vagy a World of Tanks. Írjátok meg a véleményetek melyik a jobb szerintetek, mit szerettek benne vagy épp miért utáljátok.

2016. okt. 9. 12:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Az Armored Warfare-t nem próbáltam, a többi kettőt igen. Nekem a WT jobban bejön, mint a WoT. Amikor próbáltam a WoTot jó másfél 2 éve, akkor rondább volt, mint a WT, és jobban is laggolt, pedig nem ócska a gépem. A WT nekem változatosabb valamivel, bár eléggé egy kaptafára épül az árkád része neki. És jobban bejön, hogy a repülők, tankok (és lassan most már a hajók is) egy játékban vannak, nem 2-3 külön játékban.
2016. okt. 9. 12:54
 2/23 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen War thunhder. Sokkal elethubb, kevesbe gepigenyes, nincsenek benne arty-k, nem kell penzt farmolni benne, ha nincs penzed akkor valami elegge rosszul csinalsz, a valodi penzes jatekosok sem OP-k, es a jatekmechanika miatt sokkal tobb mulik a jatektudason mint a szerencsen, ellenben a masik 2 jatekkal.
2016. okt. 9. 13:21
 3/23 anonim ***** válasza:
a war thunder realisztikus akar lenni, de akármilyen közel-földi fizika nélkül ez nem nagyon jön neki össze. A 80 tonnás tankok csúszkálnak szinten.
2016. okt. 10. 18:16
 4/23 anonim válasza:

Szerintem ez egy nehéz kérdés, a WoT-ot inkáb csak az AW-vel hasonlítanám össze, hisz lényegében ugyanaz.

A WoT személyes véleményem szerint jobb, a modern tankok nem nagyon jöttek be. A WT-ben nem lehet túl sokat állítani a grafikán, és mivel a gépem eléggé ócska, nem volt mit tennem, a pixelek számát csökkentettem.

A WoT-nak viszont van egy nem túl kedves közössége, de ha ezen túlteszed magad, ésvezhető mindkettő.

A WT is igen jó, de az inkább egy szimulátor. Az árkád rész néha igen nagy meglepetéseket hozhat (legalábbis a ground forces :D ) Realisztikusban meg van a maga "feelinge" hogy a saját szemeddel kell mindent megláss.

Azt mondom neked, a WoT és a WT megfér egymás mellet, én nem tudok dönteni. A WT mindenesetre jobb relaxáció. (mert annyira nem akaszt ki...)

2016. okt. 11. 15:14
 5/23 anonim válasza:

És azért realisztikusbannem annyira csúszkálnak a tankok.

Már ha nem egy BT-7-ről van szó.

2016. okt. 11. 15:15
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

AW WoT WT leírása 1 mondatban (egyenként):

WoT: Agyhalottak a csapattársaim vagy egy az új wot ahol 1v29 bot van?

AW: if(Frontal armour facint to the enemy) i live

else i die

WT: Ez most egy tankos játék vagy műkorcsolya szimulátor?

2016. okt. 17. 20:36
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
War Thunderről még annyit hogy a fizika ami van benne az valami minősíthetetlen, a tankok páncéljának sokszor semmi köze nincs a valódihoz, vagy nem képesek normálisan kiszámolni a szöget (nehéz nekik egy szögfüggvény úgy tűnik), azok kívül sokszor a lövedék se úgy viselkedik mint kellene pl.: túl sok / kevés páncélátütése van, vagy pl a HEAT az a játékban nem is tudom hogy úgy működik mint kellene (pl.: placed armour ellen sokra mész vele mert a levegő az kb ugyan annyira csökkenti az "erejét" mint az acél tehát ha van egy 5mm aztán 30mm levegő majd 50mm páncél az a heat számára olyan mintha tömör 85mm lenne)
2016. okt. 22. 16:40
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
és ha még belevesszük hogy van benne egy "pay to win" rész ami a pénzért vehető camouflage...
2016. okt. 22. 16:44
 9/23 anonim ***** válasza:

Davoda, velem is megtortent hogy faradtan, piasan vagy esetleg mergesen irtam par hozzaszolast, ne de neked mi a magyarazatod a fenti zoldsegekre?

Meghogy az a fonnyadt bokor p2w... Akit azzal at lehet verni meg is erdemli! A masik 2 jatekban a prem loszer akkor mi par faaghoz kepest? Igen, lehet venni ezustert is, de milyen aron?

War Thunderről még annyit hogy a fizika ami van benne az valami minősíthetetlen, a tankok páncéljának sokszor semmi köze nincs a valódihoz,

A WT sem tokeletes, de a Wotban a fejlesztok kedve szerint patchenkent vastagitott/vekonyitott pancel ami koszonoviszonyban sincs a tortenelmi adatokkal, na annak sok koze van a valosaghoz igaz? Vagy az AW ahol sok tanknak meg titkos az adatai egy resze?

A csuszas tenyleg sok egy kicsitt, foleg kis tierben, de igenis egy letezo jelenseg, elethubb mint a Wot foldhozragadt jarmuvei.

2016. okt. 22. 18:01
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

ha nem lenne teljes idiótaság amit írtál akkor még lenne valami haszna.. ha te azt gondolod hogy a maus egy jégkorcsolyázó akkor nem nagyon tudok neked mit mondani xD amikor a játékban lévő páncél 10%-kal eltér a valóságtól (itt arról van szó hogy pl egy 100mm-es páncél 60°-os szögben 200mm effektív páncél) az elég durva, vagy pl a T29 aminek köze nincs a valósághoz a játékban a gun mantlet a játékban valami 120-130mm a valóságban 180mm, a lőszereknek sokszor a valósághoz semmi köze, második világháborús tankot beraknak koreai háborúsak ellen, a bokor amit csak pénzért lehet venni 2km-ről erdőben bocsi de számít... ,van benne rakéta amik nem úgy működnek mint a valóságban pl az első generációsokat nem tudod pár száz méter után (meg az első 10-20) irányítani mert kábellel van megoldva az irányítás, rakéták vannak de füst nincs és még lehet folytatni...

a wot sose akart 100% történelem hű és realisztikus lenni nem tudom ezt te honnan veszed... és ennek ellenére a fizika egyes szempontokból jobb, és a páncélok is közelebb vannak a valósághoz (azt a kb 10 tankot leszámítva ahol volt változtatva balance miatt)

a wot egy fair játék ahol az esélyek ki vannak egyenlítve, a gold ammo meg nem akkora összeg..

(meg a 100-szor több tank benne)

és az hogy a játék ami úgy hirdeti magát mint hű de realisztikus ezer dolgot ront el az szánalmas...

a armored warfare meg az hogy miből áll és hogy miből készült az titkos de az hogy mit tud az már kevésbé...

mielőtt megint az idiótaságaidat szórnád szét gondolkozz egy kicsit...

2016. okt. 22. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!