Mit szerettek legjobban a játékokban?
Én szeretem a valóságot, pontosabban SZERETNÉM, ha az ember élete nem lenne a születésétől fogva mókuskerékre vagy szenvedésre ítélve. A valóság ha nem lenne ekkora okádék a rendszer, nem lenne ilyen unalmas és egysíkú. A MI valóságunktól való elszakadás az, ami befogadhatóvá, szerethetővé, eladhatóvá teszi a játékokat. És részben ezért szeretem én is.
Sokszor jók a sztorik, szórakoztatóak a játékelemek, egyedi karaktereket találok akik lekötnek, sok mindent lehet szeretni egy játékban.
#4, azért nincs pisztoly tartva a fejedhez sem. A mókuskereket, a szenvedést, az unalmasságot és egysíkúságot csak te kreálod magadnak.
Én nekem egyik sem az életem, pedig nem vagyok osztályvezető, nincsen 1 millió Ft nettó fizetésem, és nem érzem se mókuskeréknek, se unalmasnak, se szenvedésnek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!