World of Tanks vagy Armored Warfare?
A két játék között vacillálok, természetesen a PvP rész érdekelne.
Ti melyiket ajánljátok inkább, pro / kontra?
Egyik játékra sem tervezek pénzt költeni, csak jól szeretném magam érezni egy olyan közegben, ahol a kihívás is megvan.
Amikre kíváncsi lennék:
- közösség: melyik játékban mennyire agyhalottak az emberek (pl. meccs kezdetekor be-rushol az ellenfél közé és öngyilkos lesz, stb.)
- balance: melyik játék balance-oltabb (hol vannak kevesebb super-OP tankok, 1-1 tier-en belül mennyire balance-oltak a különböző nemzetek tankjai, illetve end-game-ben mennyire balance-oltak a különböző nemzetek tankjai egymáshoz képest)
A Wotban allandoan boostolnak\nerfelnek valamit, igy hosszutavu balancerol folosleges beszelni. Plusz mivel a legnepszerubb igy nagyobb eselyel botlasz 10 eves verpistikekbe, mig Wotoztam volt ra boven pelda.
Az AW-ben allitolag jobb a balance, az ott levo jatekosok beszamoloi alapjan.
Egyik játékra sem tervezek pénzt költeni - Tucatjaval vannak a : Wotba milyen premium tankot vegyek? kerdesek, vagy hogy mivel farmoljak kreditet, mert nagy tierbe hamar csodbe tudsz menni. Valoszinu AW-ben is.
Penzugyi okokbol igy javasolnam a War thundert, ott vigan el lehetsz mindenfele premium vacak nelkul.
Armored Warfare sokkalta jobb mint a WOT. AZ "Amikre kíváncsi lennék:" -ben amit leirtál az mind 100% a wot, sajnos az utóbbi hónapokban(években) a WOT egyre roszzabb.
Nyugdottan probáld ki mind kettőt majd meglátod, de az AW sokkalta jobb.
Armored Warfare
-közösség: Hááát. Nagyrészt néma átlag. Néha hébe-hóba egy oltogató. De legalább ennyire gyakran vannak értelmesebbek is.
-balance: Jó. Kifejezetten jó. Mivel 30 ember kell egy meccshez (15v15), és még kicsi a játékosok létszáma, gyakran összedob két tiert, de sokkal kisebb a rés a tierek között, mint WOTban.
Én egyáltalán nem költöttem pénzt, de az eventek alatt annyi aranyat összegyűjtöttem, hogy megvan már a prémium tankok fele.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor a WoT-ból megismert sidescrape-elést az AW-ban el lehet felejteni? :D
Annó én is Aw-ztem, talán tier 7-es vagy tier 8-as MBT-ig jutottam de szemből szinte mindig belőttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!