Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks vagy Armored...

World of Tanks vagy Armored Warfare?

Figyelt kérdés

A két játék között vacillálok, természetesen a PvP rész érdekelne.

Ti melyiket ajánljátok inkább, pro / kontra?

Egyik játékra sem tervezek pénzt költeni, csak jól szeretném magam érezni egy olyan közegben, ahol a kihívás is megvan.

Amikre kíváncsi lennék:

- közösség: melyik játékban mennyire agyhalottak az emberek (pl. meccs kezdetekor be-rushol az ellenfél közé és öngyilkos lesz, stb.)

- balance: melyik játék balance-oltabb (hol vannak kevesebb super-OP tankok, 1-1 tier-en belül mennyire balance-oltak a különböző nemzetek tankjai, illetve end-game-ben mennyire balance-oltak a különböző nemzetek tankjai egymáshoz képest)

#World of Tanks #wot vs aw #World of tanks vs Armored Warfare #Wot 2016
2016. okt. 16. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A Wotban allandoan boostolnak\nerfelnek valamit, igy hosszutavu balancerol folosleges beszelni. Plusz mivel a legnepszerubb igy nagyobb eselyel botlasz 10 eves verpistikekbe, mig Wotoztam volt ra boven pelda.

Az AW-ben allitolag jobb a balance, az ott levo jatekosok beszamoloi alapjan.

Egyik játékra sem tervezek pénzt költeni - Tucatjaval vannak a : Wotba milyen premium tankot vegyek? kerdesek, vagy hogy mivel farmoljak kreditet, mert nagy tierbe hamar csodbe tudsz menni. Valoszinu AW-ben is.

Penzugyi okokbol igy javasolnam a War thundert, ott vigan el lehetsz mindenfele premium vacak nelkul.

2016. okt. 16. 15:55
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat! :)
2016. okt. 16. 18:52
 3/17 anonim ***** válasza:

Armored Warfare sokkalta jobb mint a WOT. AZ "Amikre kíváncsi lennék:" -ben amit leirtál az mind 100% a wot, sajnos az utóbbi hónapokban(években) a WOT egyre roszzabb.

Nyugdottan probáld ki mind kettőt majd meglátod, de az AW sokkalta jobb.

2016. okt. 17. 15:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, akkor lehet először megpróbálom az AW-t, és csak utána a WOT-ot! :)
2016. okt. 17. 18:16
 5/17 anonim ***** válasza:

Armored Warfare

-közösség: Hááát. Nagyrészt néma átlag. Néha hébe-hóba egy oltogató. De legalább ennyire gyakran vannak értelmesebbek is.

-balance: Jó. Kifejezetten jó. Mivel 30 ember kell egy meccshez (15v15), és még kicsi a játékosok létszáma, gyakran összedob két tiert, de sokkal kisebb a rés a tierek között, mint WOTban.

Én egyáltalán nem költöttem pénzt, de az eventek alatt annyi aranyat összegyűjtöttem, hogy megvan már a prémium tankok fele.

2016. okt. 17. 21:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Armored Warfare... egy baj van vele, hogy mivel a tanknak lényegében csak elől van páncélja, elfordulsz 10°-ot már véged, ha 2v1-van semmi esélyed nincs mert csak az egyik tank ellen tudsz védekezni. Ez mind azért van mert modern tankok.
2016. okt. 19. 18:18
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!

Akkor a WoT-ból megismert sidescrape-elést az AW-ban el lehet felejteni? :D

Annó én is Aw-ztem, talán tier 7-es vagy tier 8-as MBT-ig jutottam de szemből szinte mindig belőttek...

2016. okt. 19. 20:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Cáfolom. AW-ban is lehet alkalmazni a bedöntögetést, és alkalmazom is. Tankfüggő.
2016. okt. 20. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit: Volt már olyan, hogy ketten jöttek rám, mindkettőt levertem. Ráadás: Az egyik ugyan olyan, a másik meg eggyel nagyobb tank volt, mint én.
2016. okt. 20. 18:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Tény, oldalról 30-45°-nál kb. már átütnek
2016. okt. 20. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!