World of Tanks vagy Armored Warfare a jobb játék?
a ketto kozul az Armored warfare, a raketak es a reaktiv pancel dob a jatekmeneten.
bar a Wot modolhato, nem latom akkora erossegnek.
Szerintem az Armored Warfare játékmenetén még a PVE csatamód is sokat dob. Én kimondottan szeretek ilyen csatákat játszani, mert nagyobb játékélményt nyújt (pl. többet lehet sebezni, fragelni a botok ellen) és nem mellesleg ugyanannyit vagy majdnem ugyanannyit lehet vele farmolni, mint a PVP csatákban.
Igazából nem teljesen tudom eldönteni, de szubjektív véleményem szerint az Armored Warfare valamivel jobb grafikailag, mint a WoT.
Amit írtál teljesen igaz. Annyival egészíteném még ki, hogy a gumikerekekkel rendelkező "tankok" is csak az AW-ban vannak. Ez is + pont.
A WoT javára pedig egy eléggé nyomós tényező szól. Ez a tankok mennyisége. Az AW meg sem közelíti, plusz nincs tier 10-es szint se még (de majd gondolom lesz).
Talán még előnyként sorolhatjuk a WoT sok csatamódját, bár én nem ugrálok az ilyen Dominancia módokért (többek között azért sem, mert szinte csak mínuszba lehet kijönni ezüst szempontjából).
igen a Wotban tobb a jarmu, mert joval hamarabb jott ki.
de annaj idejen csak 2 nemzettel, arty es td nelkul indult a jatek, szoval majd a masik jatekoj is behozzak a mennyiseget, plusz a wotban rengeteg prototipus vagy csak tervrajzos tank van.
ha plusz pont a kerekes jarmu akkor ott van a War thunder, szerintem koroket ver mindket jatekra. foleg a celzas es a sebzes modell meg a penzugyek miatt, nagyon bena kell legy a minuszos korhoz.
Egyértelműen nem jelenthető ki, hogy melyik a jobb, ez ízlés kérdése. Neked ez, neki az, nekem amaz.
Persze a végtelenségig lehetne boncolgatni a témát (csatamódok, járművek, játékélmény, fizika, stb. szempontjából), de szerintem felesleges. Tudom most ellentmondtam a saját kérdésemnek, de ez az igazság.
Mindkettővel el lehet játszani, de véleményem szerint az lenne az igazán nagy színvonal, ha ennek a 3 játéknak (WoT, AW, WT) az előnyeit összegyúrnák és 1 játékban adnák ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!