Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3 vagy Dragon Age...

UkulukumixD kérdése:

Witcher 3 vagy Dragon Age Inquisition a jobb választás PS4-re?

Figyelt kérdés

2015. dec. 10. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Witcher 3
2015. dec. 10. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Huhh... Nehéz kérdés. A legtöbben azonnal a Witchert mondanák, de -bár végigjátszottam mindhárom részét- engem az a sorozat sosem tudott lekötni. A főhős és a főbb karakterek nekem unszimpatikusak, a világ fantasy létére eléggé földhözragadt, a harcrendszer kissé esetlen, stb. Én mindig csapatokat szerettem jobban irányítani, talán ezért szimpatikusabb a DA:I. Abban a társak hatalmas arcok, rengeteg poént és színesítő szöveget nyomnak, még harc közben sem áll be a szájuk. A csaták sokkal taktikusabbak, meg lehet őket állítani, és új parancsokat kiadni, stb.

A világ mindkettőben hatalmas, és 200 órát simán beléjük lehet tolni, ha mindent ki akarsz maxolni.

2015. dec. 10. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én nagy reményeket fűztem a DE:I-hez, de engem meg pont az nem kötött le. Bár a fantasy világa jobb, mégsem jött be úgy összességében.

A Witcher 3-mat a Skyrim-hez tudnám hasonlítani, a The Elder Scrolls sorozatnak pedig rajongója vagyok. Valószínűleg ezért tetszik nekem jobban a Witcher. Szerintem a Witcher 3-nak a története is jobb a DA:I-nál, és nekem az ilyen játékokban az az egyik legfontosabb.

2015. dec. 10. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

AZ idei játék díjátadásokon

Golden Joystick Awards

The Game Awards

Global Game awards on is a Lengyelek munkája lett az év játéka.Nagyon hosszú, szintén a DLC-k is.Nagyon érdekes történet, zene, látványvilág, és nem utolsó sorban nagyon aprólékos szerepjáték a rengeteg gyógynövény, skill fejlesztés, ruházat gyártás-t is összevetve.

Witcher 3

2015. dec. 11. 12:34
 5/6 anonim válasza:
Szerintem Witcher 3, próbáltam már mind a 2t, de nekem sokkal jobban tetszik
2015. dec. 15. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
61%

Ha számít a a multi, ha több egységet akarsz irányítani, ha a klasszikus fantasy játékokhöz közelebb álló darabot akarsz: Dragon Age Inquisition

Ha fontos a kiváló történet, a döntéseid fontossága, a dráma, erotika, kaland tökéletes elegye, és csak solozni akarnál, akko: Witcher 3+ a remek kiegészítők

2016. szept. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!