World of Tanks vagy Armored Warfare a jobb játék?
2 éve játszom a WOT-al és a WA-t még nem próbáltam ki. Nem akarok össze hasonlítást tenni mert nem is tudok, de azért véleményemet illetve tényt leírnám WOt-ról. PC-én játszom.
-Egy elavult motort használ ami 1 szálra van optimalizálva és azért 2016-ban egyszálra optimalizált játék NEM DIVAT.
+ Kicsi a gépigénye ezért gyenge/olcsó gépeken is jól fut.
- Intel/Nvidia konfigon sokkal jobban teljesít (ez kevésbé a Wot hibája)
- hiába sok a pálya, már unalmasak főleg hogy ismétli a pályákat,mész például 25 kört és van fix 5 pálya amit bedob arra 25 körre. Mostanában ez megy.
- nagyon felhígult a játékkosállomány, sok a bot, sok az olyan csata hogy nem nyerésre játszanak hanem az egyéni értékelésük javítása az elsődleges szempont.(WN8 húzása)
- Hétvége /ünnepnapokon 10 évesek nyomják akiket nem lehet csapatjátékra ösztönözni mert a jelentését nem értik még.
- 2db EU szerver van és szerintem kevés. EU regióban legdrágább a premium shop.
"Egy elavult motort használ ami 1 szálra van optimalizálva"
Wotinfó fejlesztői hírrepeszek alapján fejlesztés alatt áll, de meg szeretnék azt a jó tulajdonságukat tartani, hogy gyengébb gépeken is elfusson (merthogy ez a nagyszámú regisztrált felhasználóval rendelkezés titka)
"hiába sok a pálya, már unalmasak főleg hogy ismétli a pályákat,mész például 25 kört és van fix 5 pálya amit bedob arra 25 körre. Mostanában ez megy."
Szintén a fejlesztői hírrepeszek alapján mondhatom, hogy az MM is a legnagyobb prioritással rendelkező, orvosolandó problémák között van. Állítólag teljesen új MM fog a játékba kerülni belátható időn belül.
"nagyon felhígult a játékkosállomány, sok a bot, sok az olyan csata hogy nem nyerésre játszanak hanem az egyéni értékelésük javítása az elsődleges szempont.(WN8 húzása)"
Ezt én is reális problémaként fogom fel. Nem tudom, hogy ezt hogy lehet megoldani, vagy egyáltalán meg lehet-e.
Mindezt annak ellenére állítom, hogy néha én is ebbe a kategóriába tartozok (pl. legutóbb amikor az egyik tankommal a két csillagra mentem rá, nem a csapat, a csapatjáték érdekeit részesítettem előnyben, hanem hogy mindenképp meglegyen az adott cél, jelen esetben a két csillag).
Ez egy üzleti vállalkozás és profit termelése az elsődleges cél. Egy példa erre: 1,5 éve megvettem(bérbe vettem) a Löwet kredit farmolásra. Jól hozta a kreditet egy nap alatt 1,5-2 millát, ha csak vele mentem akkor, összeszedtem. December óta megváltozott néhány tulajdonsága! Pontatlanabb lett. Előszeretettel pakol be tier 9/10-be. Ergó nehezebb vele farmolni és embernek nincs már hozzá hangulata hogy kínlódjon. Muszály nerfelni a premium tankokat különben nem venné az ember őket.
Olvasgatom a híreket és én úgy fogom fel hogy a WG is rájött hogy baj van és nem csak én képzelem be hogy rossz irányba mennek a dolgok, ezért a beígért változások. Ez számomra pozitív! MM egy probléma itt nem tudom mit lehetne tenni.
Ami nagyon nem tetszik: CW,:most nyitották meg az ázsiai területeket. Klánom sikeresen eljutott az utolsó körbe. Területvédő, egy ismeretlen klán. DE! Top játékosok-top klánokból csak éppenséggel másik accountjokat használják. Ki lehet találni hogy így a kicsiknek esélye sincs oda kerülni, természetesen vannak kivételek:-)
Egy nap alatt hogy tudtál a Löwe-vel 1,5-2 millió kerditet farmolni? Hány csatát játszottál egy nap alatt nagy átlagban?
Csak mert én a TOG II-vel egy kb. 1000-et sebző, nyertes csatára tisztán (azaz a javítási-és lövegköltséget már levonva) 25 ezer ezüst körül kapok. Mivel a Löwe VIII-as tierű számoljunk átlagban 40000ezüst/csatát. De naponta 1,5 millióhoz így is legalább 38 csatát, 2 millióhoz 50 csatát kellett játszanod. Ha a csaták átlagidejére számolunk kb. 8 percet, akkor naponta 305-400 percet azaz 5-6,5 órát játszottál. Lehet hogy úgy volt, de akkor te nem semmi geek vagy.
:-)))
1.
1,5-2 milla nem is sok. Haver egy vasárnapi napon csak premium járművekkkel ment, van neki vagy 15db. Ő kb. 3 milla felett szedett össze.
2. Vasárnap a klánnal csapatoztunk ennek annyi az előnye hogy össze szokottabb társaság, tier8 felett nem rak be.
Akkor elkaptuk a fonalat és sokat nyertünk, a sebzési arányom is jó volt. Voltak körök ahol 100 ezer felett kerestem tisztán.
3.Premium előfizetés.
4.A togod csak tier-6-os, tier8-as tankoknak nagyobb a pénzhozama.
5. Belépsz klánba, erődöztök és a begyűjtött nyersanyagból aktiváltatod a megemelt pénzhozamot valamelyik parancsnokkal.Klánomban ez +20% 2 órán keresztül, minden csata után.
Összefoglalva: Ha van időd, mondjuk vasárnap/ünnepnap, jól megy a játék, kipihent vagy, premium előfizetés megvan, pénzhozam aktiválva, akkor simán összejön körönként úgy átlagban 50-120 ezer között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!