League of Legends: Kit ajánlotok topra?
Szerintetek melyik hős most a legjobb toplane-re? Riven sztem egész jó, de őt egyenlőre nem szeretném megvenni. Kennennel, Ireliával, Rumble-lel játszok. Gondoltam most Olafra, mert nem tűnik rossznak, de talán mid és late game-ben nem annyira erős. Gnaron is gondolkodom. A nerfek miatt elég kicsi a win rate-je, de sztem még mindig játszható. Illetve még Poppyra is gondoltam, ő úgy is olcsó.
Ti kit ajánlanátok?
Olafnak nem rossz a mid-late gameje sem.
Gnar-t abszolút ajánlom, igen kapott pár kisebb nerf-et, de bőven játszható, nekem egyik kedvencem.
Még esetleg Yorick-ot ajánlom, nekem nagyon tetszik, bár őszintén kicsit gyengének tűnik összességében. Viszont szerintem nagyon fun :)
Egyébként összességében elég kiegyenlített a játék, ha nem így lenne, nem lenne még Diamond-Challenger szinten is kb minden egyes hőst mainoló játékos. Persze a meta is számít valamit, meg divatos követni a prokat, de szerintem ne azon agyalj, hogy vajon egy adott hős elég erős e, mert igen az, ha kézre áll és eleget gyakorlod mindenki op.
Köszi a válaszokat :D
Úgy gondolom maradok Kennennél és Ireliánál, és megnézem Gnart és Poppyt.
Az új yorick annyira nem jön be, Illaoinak meg sztem kevés cc-je van, azért nem játszom vele.
Illaoi az egy op sz.r ahogy van
full tankra epitve beugrasz ot koze es megolsz kb negyet...
Én mostanában Nasusozok ha jól stackelsz erős lehetsz ha nasust választod probáld meg AP-ra vagy Tankra buildelni ;)
Utána Irelia vagy Wukong estleg Olaf!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!