Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol ban ranked társat keresek...

Lol ban ranked társat keresek na de Jöjjön a kérdés lolban rankedre milyen hőst ajánlotok?

Figyelt kérdés
amin könnyen tudok helyzeti előnyt teremteni és carryzni tudok vele. lehet mides topos adc ne nagyon nem szeretek adc ni.ja és silver 1.ben mondjátok őket gondolom tökmindegy hogy milyen divízió de azért ide írtam.én eddig úgy pitével játszom (malphite) (top)me griven szintén top meg darius szintén top meg nida top mid.

2015. aug. 15. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Darius top tipikus bronz/silver topos, nem életképes már goldban :)

Én inkább egy jó jungler pozíciót mondanék, azon nagyon sok múlik. Nem árt egy minimum offtank, mint jarvan, sejuani, Elise, esetleg jó tankok mint rammus, amumu. Azokkal jól lehet aprítani.

Top-ra Riven, Irelia, de akár Gnar, Jayce is jó választás lehet.

Mid-re embere válogatja, ha mondjuk 4 ad-s csapattársad van illik ap-sat vinni.

2015. aug. 16. 01:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Urgot jungle, csak urgot jungle.
2015. aug. 16. 02:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Low eloban Yas/Zed nagyon jó, mert senki nem tud ellene rendesen lanelni. Riven jó, mert ha rendesen kitanulod, bőven Gold fölé is fel tudod vinni magad. Cassio nagyon durva midre, vele is jó carryzni, de nem túl könnyű, mert szerintem érzékeny a CC-re.

Jungleben Rek'Saival jól lehet snowballozni is, de ő tényleg nem egyszerű. Duoban support-adc vagy jungle-midlaner szokott jól működni, ilyeneken gondolkodj.

2015. aug. 16. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Jayce el tanulgatok,jungelbe álltalába elise t szoktam pikkelni mert ugye van stun ja meg nekem most a kedvenc jungelesem de ha bannplják akkor rek sai.akkor Darius t hanyagolom,Cassiopeia ra majd akkor gyüjtök mert én is úgy hallotam hogy erős, én midre zed et szoktam hozni mert csak az van :D Köszi a válaszokat
2015. aug. 16. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Cassio nagyon erős most. Olyan buffokat kapott, hogy lekapja az arcod, tökmindegy, hogy veszel magic resistet, vagy nem. :D Nehéz ellene jól lanelni, egy Azirral talán meg lehet fogni a nagy range miatt, de elég nehéz. Meg az az ulti is durva. Mint mondtam, CC-re érzékeny, szóval focusold a Cassiót, minden CC-t rá és gg.
2015. aug. 16. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként Elise is jó jungler, low eloban nem pickelik sokat, de attól még nagyon jó kitje van. Magasabb eloban szeretik őt, pók formában az E nagyszerű, meg jó gap closer a Q is. Csak a Coccoont (asszem az a stun) be kell találni, különben úszott a kombó.
2015. aug. 16. 11:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen elise nél az e betű a gumó angol nevét nemtudom a lényeg genkeknél ha az nemtalál be akkor nem sok esély van megölni meg ügye a kombó miatt
2015. aug. 16. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!