Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékot ajánlotok?

Milyen játékot ajánlotok?

Figyelt kérdés

laptop

Intel HD Graphics videókártya

4GB ram

Intel Pentium B950 2.10 ghz

Windows 8.1 OS

Erre kellene játék.

2015. aug. 6. 10:52
 1/4 anonim válasza:

Hunted Demon's Forde ezt ha nem vitted mindenképpen szedd le. Az első húsz perc után ha nem tetszik akkor már semmi sem :D, Ez nagyon jó élvezetes kaszabolós game, mindíg más és más helyek vannak benne. Fordulatos, nem monoton. és pl 3 befejezése van 2 rosz és 1 jó.

Az a baj nm tudom milyen fajtákat szeretsz...Így írok párat a kedvenceim közül. :D

FPS

Crysis 1-2-3, de az egy a legjobb.

CoD Modern Warfare 2-3

Sniper Elite V2 és Sniper Elite 3-ez inkább külső nézetes, de szerintem jobb, mint egy FPS.

Szerep:

Mass Effect 1-2-3 Bár szerintem az egy a legjobb van hozzá egy 9GB-os textúra csomag, azzal mindegyik részt odaveri.

Skyrim, bár a harcrendszere elég gyatra... Ezért sem vittem sokáig.

Harcolós ügyességi:

Spidermna-shattered dimensions-ez kifejezetten a képregényre épül.

Prince of Persia the forgotten sands.

Legend of Grimrock 1-2

Assassin's creed 4 -szerintem a legjobb a sorozatból, plus az előző részei: AC brotherhood, AC revolution és AC2 is jók.

The Crew - versenyzős game NFS szerű.

Stratégia:

Imerium galactica 2-legjobb űrstratégia és magyar nyelven is van magyarok készítették anno.

Stronghold, Stronghold Crusader Stronghold 2-Feljavított grafika móddal.

Jedi Academy és Jedi Outcast.-ezeknek már elég jó a harcrendszere. A kedvenceim. Ezeknek a grafikáját is eljavították amivel szépek lettek. Hiába régiek, egyszerűen zseniális részek. Star Wars The Froce Unleashed szintén jó, bár szerintem az előző kettő jóval felülmúlja élménybe. És nem olyan elcsépáltak a karakterek. Szabadabb teret nyújt a harcrendszerével.

Van egy pár még amit tudok, hogy jó, de nem tudom milyen felelne meg neked:

Bocs a regényért! :D

2015. aug. 6. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

ide írd be a specifikációkat aztán meglátod.

2015. aug. 6. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Minecraft.

The Crew

Need For Speed szériából a: Underground 1-2, Pro Street, Most Wanted széria

GTA Vice City, San Andreas, gta 3, gta 4

cs 1.6, talán cs go

Bioshock talán

2015. aug. 6. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat van pár ami ránézésre nem indul :D ezért irtam konfingot

A játék élmény számit nekem és inkább az akció játékok( lehet rpg fps tps stb csak ne legyen monoton)

2015. aug. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!