Milyen játékot ajánlotok?
laptop
Intel HD Graphics videókártya
4GB ram
Intel Pentium B950 2.10 ghz
Windows 8.1 OS
Erre kellene játék.
Hunted Demon's Forde ezt ha nem vitted mindenképpen szedd le. Az első húsz perc után ha nem tetszik akkor már semmi sem :D, Ez nagyon jó élvezetes kaszabolós game, mindíg más és más helyek vannak benne. Fordulatos, nem monoton. és pl 3 befejezése van 2 rosz és 1 jó.
Az a baj nm tudom milyen fajtákat szeretsz...Így írok párat a kedvenceim közül. :D
FPS
Crysis 1-2-3, de az egy a legjobb.
CoD Modern Warfare 2-3
Sniper Elite V2 és Sniper Elite 3-ez inkább külső nézetes, de szerintem jobb, mint egy FPS.
Szerep:
Mass Effect 1-2-3 Bár szerintem az egy a legjobb van hozzá egy 9GB-os textúra csomag, azzal mindegyik részt odaveri.
Skyrim, bár a harcrendszere elég gyatra... Ezért sem vittem sokáig.
Harcolós ügyességi:
Spidermna-shattered dimensions-ez kifejezetten a képregényre épül.
Prince of Persia the forgotten sands.
Legend of Grimrock 1-2
Assassin's creed 4 -szerintem a legjobb a sorozatból, plus az előző részei: AC brotherhood, AC revolution és AC2 is jók.
The Crew - versenyzős game NFS szerű.
Stratégia:
Imerium galactica 2-legjobb űrstratégia és magyar nyelven is van magyarok készítették anno.
Stronghold, Stronghold Crusader Stronghold 2-Feljavított grafika móddal.
Jedi Academy és Jedi Outcast.-ezeknek már elég jó a harcrendszere. A kedvenceim. Ezeknek a grafikáját is eljavították amivel szépek lettek. Hiába régiek, egyszerűen zseniális részek. Star Wars The Froce Unleashed szintén jó, bár szerintem az előző kettő jóval felülmúlja élménybe. És nem olyan elcsépáltak a karakterek. Szabadabb teret nyújt a harcrendszerével.
Van egy pár még amit tudok, hogy jó, de nem tudom milyen felelne meg neked:
Bocs a regényért! :D
Minecraft.
The Crew
Need For Speed szériából a: Underground 1-2, Pro Street, Most Wanted széria
GTA Vice City, San Andreas, gta 3, gta 4
cs 1.6, talán cs go
Bioshock talán
Köszi a válaszokat van pár ami ránézésre nem indul :D ezért irtam konfingot
A játék élmény számit nekem és inkább az akció játékok( lehet rpg fps tps stb csak ne legyen monoton)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!