Milyen számítógépes játékot ajánlotok ~16 körüli gyerekeknek?
Jönnek az unoka öcséim és van +2 laptop számukra
Olyan 5 évesek a gépek viszonylag korszerűek.
Én NFS-re gondoltam mert azon lehetne multizni és tolhatnánk 4-en 5-en lövöldözőst annyira nem akarok talán a CsS nem vagyok az a kockulós alkat nem játszottam 10 éve játékokkal nem tudom mi van. Ha minden kötél szakad van PSP-m, meg PS1-em Sega, nintendo, tetris, Inkább szerettem volna szabadtéri programokat nekik de esett az eső és nem akarja abba hagyni.
Egy szó mint száz milyen játékokat töltsek és telepítsek?
Én a kicsit gondolkodósabb játékokat szeretem, de (főleg multiban) ezek is lehetnek izgalmasak: Civilization(én a 4-t ajánlom, de az 5 is jó), Total War(szerintem a Medieval II futna rajta), The Guild II, Town of Salem(ez internetes), Crusader Kings II, Europe Universalis IV(lehet, hogy csak a 3 futna), Agar.io(ez is internetes, a multit kicsit nehezebb megoldani), Minicraft(ne mond, hogy nem hallottál róla).
Az én gépem is régebbi, ezek futnak rajta. Remélem valamelyik megtetszik és jó játékot kívánok!
css-ni akarnak de nem örülök neki :) Lementek faterral strandra tökéletes az idő
Este horrort nézne a kisebbik. :) Jellem építő Én horror filmeken nevelkedtem és igen pozitív hogy a my little pony helyett sthepen kinget néztem 11- után vhs-en :D Mástap aludtam suliban. Bocs az off családi regény miatt gondoltam érdekesnek tartja valaki. Meg szeretek mindent megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!