Melyik játékok okoztak nektek csalódásokat illetve melyek voltak meglepően jók?
Nekem nagy csalódás a Witcher 2 volt
Az első rész annyira bejött és magával ragadt, de a második a sok hibaja miatt (unalmas küldetések, még unalmasabb mellékküldetések, rossz harcrendszer, zavaró pályadesign, használhatatlan térkép és még sorolhatnám) nem tudott beszippantani
Pedig az elsőnek is voltak hibái de azok nem tudtak zavarni
Ami pedig a vártnál jobban tetszett az a 2010es Alien vs Predator volt
Mire eljutott hozzám itt ott sok helyen hallottam hogy így lett rossz úgy lett gagyi
És a Predatoros kampány imádtamt, az Alien se volt rossz és még a Marine vonal is valahogy lekötött pedig ott csak szét kellett lőni mindent
Érdekes a Witcher 2 nálam is. Imádtam a Witcher 1-et a hangulata, az irányítása miatt. az egy 10/10-es játék. A Witcher 2 pedig olyan 10/8-as jó játék.
Ami még csalódás, az az Amnesia 2. Az első rész után azz egy szar.
Meg az Outlast is, ami félelmetes az első negyed órájában utána meg csak jumpscarek vannak benne.
Azt hiszem, én vagyok a világon az egyetlen, akinek a Witcher 3 csalódás volt. Előtte játszottam végig a Dragon Age Inquisitiont, a Dragons Dogma-t és a Divinity: Original Sint, és azokhoz képest (a grafikán kívül) szinte mindenben visszalépés volt.
Talán a Mad Max és a Shadow of Mordor volt, amiktől semmit sem vártam, és mégis 100%-ra végigjátszottam őket.
Nagy csalódás a Prototype, Assassin's Creed (1), Battlefield Bad Company 2, a Carmageddon Reincarnation és a Metal Gear Solid: Phontaom Pain volt.
Ami a vártnál jobban tetszett, az Injustice, Prince of Persia (2008), Skyrim, KOTOR 2.
Csalódás:
Dragon Age 2 (az Origins után)
Far Cry 3-4 (a Far Cry 2 után)
Skyrim (a Morrowind / Oblivion után)
Pozitív meglepetés:
Two Worlds 1-2
Dead Space sorozat
Nem leszek valami népszerű a listámmal, azt előre látom...
Csalódások:
Starcraft 2. Az első résszel rengeteget játszottam, de a második valahogy taszít.
Red Alert 3. A második rész nagy favorit volt, de a harmadikban irritálnak a szereplők, a történet (nem mintha sokat vártam volna tőle) és a játék kinézete. Az egész nagyon műanyag kinézetre, hangzásra és játékélményre is.
Skyrim. A Morrowind sok száz órán át lekötött, aztán kijött az elviselhető és butított Oblivion. A Skyrim megjelenése után visszasírom azt a butítást.
Fallout 4. A legnagyobb csalódás. A Skyrim túl egyszerű volt, akkor a Fallout 4 retardált. Sokszor futottam neki, próbáltam élvezni, gyűjtögetni, olvasni, felfedezni, de az egész rettentően unalmas számomra. Próbáltam átnézni a hiányosságain, és kényszeríteni magam, hogy adjak neki egy sokadik esélyt, de túl unalmas, lélektelen.
Deus Ex: Human Revolution. Igen, tudom, hogy mindenki szerint ez maga a csoda, de legyen az első rész bármennyire ronda, nekem az az igazi Deus Ex élmény, amit nem sikerült megragadni és visszahozni. Egyáltalán nem rossz játék, de Deus Exnek szerintem nem elég.
Kellemes meglepetések (a két legnagyobb):
Metal Gear Solid V: TPP. PC-n az első résszel játszottam, amit nagyon szerettem a fura portolás ellenére. A második részben nem tudtam megszokni a konzolos irányítást, ezért azt hamar feladtam. A történetet, karaktereket, eseményeket ismerem, de úgy voltam vele, hogy inkább Splinter Cell. Az ötödik részben pont az tetszik, ami a többiben nem. A történet még mindig fura (és sok MGS rajongó szerint ostoba), de a játékélmény, a fejlesztések, a lehetőségek azt mondatták nekem, hogy "ilyen játékot kerestem régóta".
Witcher 3. Az első rész hangulata tetszett, de a játék a vége felé már annyira nem. A második kimaradt, és az érdeklődésem a sorozat iránt lelohadt. Az utolsó játék volt, amit megvettem, amolyan majd jó lesz valamikor, ha annyira nem tudok mivel játszani, de azt hiszem ezzel kellett volna kezdenem. A kiegészítőkkel együtt szerintem fantasztikus, akármennyire is a régi játékokat preferálom. Ez adott valamit, ami kellett.
szerintem nagyon jól megfogalmaztad a lényeget
És köszi mindenkinek hogy ilyen részletesen leírtátok már attól tartottam mindenki csak játék címeket körmöl ide listaszerűen
nekem a Witcher 2 mondjuk akkora csalódás volt (de komolyan a játék minden pontjában egy hatalmas visszalépés az előző részhez képest) hogy emiatt nem kezdtem még el a 3-at
ami ha akkora csalódás nem is volt, de túl sokat vártam tőle és nem hozott annyit az a Dark Souls volt
Demon's Souls imádtam, az majdnem tökéletes volt, Dark Souls 1 meg hát...ugyanaz csak több buggal, több olcsósággal (khm Ornstein & Smough khm), fölösleges DLC-vel
Dark Souls II meg no komment, ugyanaz mint a fent leirtak csak még igénytelenebb szintre lehúzva
aztán god of war ascension...iiij...na az minden volt csak god of war nem ( ._.)
ami még kellemes meglepetés volt az nálam is a Dead Space volt, illetve a Bound by Flame, a Call of Juarez és a Metal gear solid 3: Snake Eater (elsőt imádtam, második nem tudott lekötni vagy megfogni, csak a miheztartás végett toltam végig)
de komolyan a mgs3 olyan jó volt, szerintem ami annak a közelébe tudott érni nálam a Witcher 1, Last of Us és god of war 3 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!