Néznének Outlast vagy Gta 5 végigjátszást az emberek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a fent említett 2 játékról néznének emberek végigjátszásokat youtuben ? Csak mert megjött a kedvem videózni és ki akarom magam próbálni hátha :D Valami tanács ? Sok gameplay tartalom van a youtuben de a filmkritizálás nem a pályám vagy a vlogolás vagyis a vloggal az a bajom hogy az elején nem akarom hozzá adni az arcomat :D2016. szept. 4. 11:43
12/17 A kérdező kommentje:
Még keresek megfelelő vágó programot valószínüleg nem ma teszem fel nem szeretném el hamarkodni
2016. szept. 4. 15:53
13/17 anonim válasza:
Amint feltetted rakd fel és küld el a linket. Akrár privátban is látni akarom.
14/17 anonim válasza:
Ez nem lelombozás, szimplán kérdezted hogy néznék-e, én meg elmondtam az igazságot. Ha feltetted linkeld már be ide, pár hét múlva ránézek majd, hogy bebizonyosodjon hogy neked van igazad és nézni fogják :D
15/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy pont ezt fogják nézni de van akinek szerencséje volt :D remélem nekem is szerencsém lesz :D
2016. szept. 4. 16:51
16/17 anonim válasza:
Annyi gta 5 végigjátszás van, hogy semmi értelme azt feltölteni. Olyat alapból semmi értelme feltölteni amit rajtad kivül már 99999999-en feltöltöttek, úgyis a népszerű youtubeosoknak a témához kapcsolódó videóit fogják nézni csak.
17/17 anonim válasza:
Régebbi/Ismeretlenebb játékokat próbálj :D Pl: Manhunt ,mert abból csak 190 000 videót talált a google ,a GTA V-ből ,meg 12 500 000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!