Outlast játékkártyák beszerzése. Hogyan?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megszerezni az összes ilyen játékkártyát? Nem értem, mivel már kivittem a játékot, de mégis csak 2-t kaptam meg az ötből!2016. júl. 24. 01:15
2/3 anonim válasza:
Hagyd bekapcsolva a játékot. Az ilyen kártyákat általában játékidő után adja a steam.
3/3 anonim válasza:
A kártyák felét tudod csak megszerezni játékkal, a másik felét ismerősöktől szerzed meg, vagy megveszed piacon. Jobb felső sarokban írja mindig mennyi kártyát szerezhetsz még.
Általánosságban a kieshető kártyák felét szerezheted meg játékkal, ha a kitűzőhöz szánt kártyák száma páratlan, akkor kártya szám -1, annak a felét. Jelen esetben 5 kártya van összesen -> -1, 4 kártya, osztva kettővel 2 kártyát kaphatsz összesen játékkal, maradékra ott a piac vagy barátok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!