Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Outlast alapjáték és DLC...

Az Outlast alapjáték és DLC eseményei mikor vannak egy időben?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy ugye amikor Waylon írja a DLC elején az üzenetet Miles-nak, akkor Miles még otthon van. Amikor megkapja, elindul, de akkor már elszabadult a pokol.

Szóval, amikor Miles megérkezik, és bemegy, akkor Waylon merre járhat? És így tovább, amikor Miles erre jár, akkor Waylon merre? És fordítva. Ezen kívül, amikor Miles vagy Waylon lát egy karaktert elszaladni, vagy állni egy ablak mögött a folyosó végén, nem lehet, hogy egymást látják? Esetleg konkrét időpont?

És nem értem, hogy két éjszaka, vagy egy éjszaka alatt játszódik ez az egész?

Mert Gluskin 12 órára elaltatta a DLC-ben Waylon-t, de addigra már Miles bent volt, és már 12 óra alatt rég felkel a nap. Talán akkor nappal volt, amikor Miles a csatornában járkált, így amikor feljöttünk, már megint éjjel volt? Meg amikor a laborban, és ilyen helyeken járkált, ahol nincs ablak, akkor lehet, hogy nappal volt, és azt hisszük, hogy egy éjjel alatt lemegy a játék, de lehet, hogy kettő? Nagyon érdekel a téma, kétszer is kijátszottam mindkettőt, de ezek érdekelnek.

2016. júl. 16. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyire ne ásd bele magad, mert őszintén szólva szerintem a készítők sem gondolták ilyen szintén át. Én nem igazán tudnám megmondani ilyen pontossággal az időt, van egy olyan rész a DLC-ben mikor látod a templomot égni. Az ott mondjuk lehet egy támpont, nem tudom meddig éghet egy fa templom, de az ott sztem kb. úgy 1 órával az után lehet, hogy a pap felgyújtja magát az alapjátékban. A halott dokit is látod egyszer. Én ha jól értem 1 éjszaka játszódik a játék, mikor a végén Waylon elhajt Miles elől, akkor jön fel a nap, nem? Tehát egy éjjelt volt bent.
2016. júl. 17. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igen, de Waylon aludt 12 órát egy szekrényben.

2016. júl. 17. 22:36
 3/4 anonim válasza:

Tegyük fel délután 2-kor kiütik Waylont, és mire felébred 2 óra mulva, már elszabadult a pokol.

Tehát délután 4 van.

Mondjuk délután 5-kor vagy 6-kor kiütik Waylont megint, de most ugye 12 órára, tehát másnap reggel 5-6 körül ébred, és így bele is férhet akár, hogy csak egy éjszaka volt.

Mert mondjuk Miles az alatt az idő alatt (pl. este 10-11-kor, tekintve hogy már elég sötét volt mikor megérkezett) érkezett, ami alatt Waylon ki volt ütve. De viszont miután látjuk Waylonnal a templomot égni, meg látjuk ahogy a speciális alakulat kihúzza Trager testét a liftből, utánna hallani lehet az egyik kommandós rádiójában, hogy a laborban lövöldözés van, tehát ekkorra már meghalt Miles.

Viszont én egy valamit nem értek.

Az a professzor aki abban az oxigénpalackos tolószékben ül egy üvegfal mögött, azt mikor vitték ki a kommandósok?

Mert az a doki akkor is ottvan amikor Miles elött a játék végén kinyilik az ajto és tele van kommandossal a szoba, ahonnét ugye lelövik Milest.

2016. aug. 2. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát beszéltél a tolószékessel, és amíg a szelepeket kapcsolgattad, hogy megöld Billy-t, addig a kommandósok már besurrantak, és ott járkáltak, közben kivitték az orvost.

Köszi a választ!

2016. aug. 2. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!