Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Néznének Outlast vagy Gta 5...

Néznének Outlast vagy Gta 5 végigjátszást az emberek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a fent említett 2 játékról néznének emberek végigjátszásokat youtuben ? Csak mert megjött a kedvem videózni és ki akarom magam próbálni hátha :D Valami tanács ? Sok gameplay tartalom van a youtuben de a filmkritizálás nem a pályám vagy a vlogolás vagyis a vloggal az a bajom hogy az elején nem akarom hozzá adni az arcomat :D

2016. szept. 4. 11:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja és 14 éves fiú vagyok :)
2016. szept. 4. 11:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Több száz végigjátszás van fent róluk, értelmetlen lenne. Mit tudnál hozzáadni, amit az eddigiek nem tudtak?
2016. szept. 4. 11:45
 3/17 Réka0021 válasza:
100%

Ha van humorod és annyira nem vagy félős, mint én, aki amúgy megvette az outlastot, de tudta előre, hogy végig a szekrényben fog maradni, míg le nem meríti teljesen a kameráját, akkor szerintem megéri:D

Horror gameplayekből mindig jó, ha van, de a GTA-ban is, ha tényleg van humorod, akkor csak, mi is haverjaimmal végignevetjük, annyi hülyeséget csinálunk xd

2016. szept. 4. 12:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok végül egy Battlefield open béta videót csináltam ami 40percre sikerült az elején nagyon féltem de aztán belefeletkeztem és szerintem elég jó lett össze kéne vágni szóval az egy kis időt fog igénybe venni. Outlastról igen majd arról is tervezek valami videót mert horror játék és már izgalmasabb a videó! :D Mind kettőtöknek köszönöm a választ ! :D A másodiknak pedig a bíztatást :D Mind kettőtöknek megy a zöld pacsi :D
2016. szept. 4. 12:56
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Felesleges, van fent több száz ezer gta 5 meg outlast végigjátszás, mindenféle nyelven, mindenféle emberektől, a 6 éves kissrácon át a 80 éves nagyfaterig. Már mindenki nézett róla végigjátszást, sőt, akit kicsit is érdekelt az már saját maga is kijátszotta. Nem értem, hogy miért gondolod, hogy bárki is nézné ahogy te játszol és te jól érzed magad. Pewdiepiet meg a többi emberkét sem azért nézik mert játszanak, hanem egyrészt mert híresek, jól néznek ki, és viccesek. Ha ma kezdenék a videózást, őket sem nézné a kutya sem, csak szerencsések voltak mert akkor kezdték el mikor nem volt még elterjedt ez a lets play műfaj.

Itt a gyakorin is mindig van minimum 5 emberke aki folyamatosan linkelgeti ide a csatornáját, ahogy full HD-ban facecammal játszik (ráadásul mai, nem 3 meg 4 éves) játékokat, van a csatornáján 150 videó, mindegyiken 20, 20, 35, 15 megtekintések, 0 kommentekkel. De azokból a 20 megtekintésekből is 15 innen jön, csak aztán a második ilyen hirdetésük után le is bannolják őket az adminok. Múltkor az egyik még ki is oktatott hogy nem úgy van az, őt nézni fogják mert vicces meg ért ehhez, már minimum 3 hirdetését láttam itt azóta, még 20 megtekintés sincs a videói alatt :D Tehát a kérdésedre válaszolva: nem. Nyugodtan felteheted őket meg hirdetheted ha te ezt szereted csinálni meg boldoggá tesz, de a kutya sem fogja nézni, akármit csinálsz.

2016. szept. 4. 13:23
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 4. 13:25
 7/17 A kérdező kommentje:
Mondtam én hogy fogom itt hírdetni ? :) Én csak szerencsétpróbálok hátha bejön :D
2016. szept. 4. 13:44
 8/17 A kérdező kommentje:
Amúgy ez hogy ha most kezded el lófasz se fog nézni nem igaz mivel vannak videósok akiket én is most fedeztem fel és a semmiből jöttek mindig vannak újak :D
2016. szept. 4. 13:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Aha, biztos. Más is ezzel jött. Aztán 15 megtekintés.
2016. szept. 4. 14:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Ne itt legyél lelombozó :D Menny máshová :)
2016. szept. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!