Jó építős, fejlődős, (zombi) túlélős játék, ami lehetőleg nem early access?
Már kipróbáltam egy párat, de a legtöbb említésre sem méltó. Minecraft, How to Survive megvan, Unturnedet játszottam, a skillek nagyon bejönnek benne, de a világ túl kicsi és gyorsan meguntam. A többi mint pl a The Forest, ARK, 7 Days to Die még mindig EA, amit nem szivesen vennék meg. Aztán ott vannak azok, amik már kijöttek, de nagyon rosszul vannak értékelve.
Létezik egyáltalán ilyen játék? Vagy ma már csak mindenki gyorsan összecsap egy játékot aztán 5 év múlva vagy kijön early access-ből vagy sem?
Azt sem bánom, ha nincsenek benne skillek, de azért az egy + pont.
H1Z1
Rust
Sajnos ezek is EA, viszont a Rust tudtommal azért, mert jönnek az újítások, de gyakorlatilag kész a játék.
Romero's Aftermath
Dying Light: The Following - Enhanced Edition
Ea-t semmi esetre sem veszek.
Romero's Aftermath-ot a készítők elhagyták.
Dying Light megvan, de az teljesen más stílus, mint amit én keresek.
"Ea-t semmi esetre sem veszek. "
Akkor egy csomó jó játéktól fosztod meg magad, de te tudod...
State of Decayt már régóta meg akartam venni, de aztán jött az a dolog, hogy a készítők otthagyták a játékot és kiadtak egy másikat helyette. De még mindig tervben van, hogy megveszem.
Köszi az eddigieket, még jöhet több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!