Mi lehet ez a játék?
Ez egy zombis és/vagy szörnyes játék.
az egyik pályán (Szerintem az elsőn) egy sötét temetőben vagy, valahol a pályán két kutya (valami alvilági démonkutyaszerűség nem igazi) rádtámad. van egy képesség amit ha benyomsz egy kis kék vonal mutatja,hogy merre kell menni. egy idő után betérsz egy szűk útra amin van vagy két zombi. Ezután látsz egy templomot ami tele van szövetségesekkel. egy nő (talán?) mond valamit, utána megkapod a feladatot. annyit tudok felidézni, hogy kimész a tetőre, ás harangokat csengetsz, utána kis szobrokat kell gyűjteni amiket ha jó helyre raksz kinyílik egy ajtó. Valamikor előjön egy boss ami erős, valami méregfélét szór, és távol kell tőle maradni mert közelről lespriccol, és az majdnem instant halál. Nagyjából ennyit tudok. -Lehet hogy mással keverem,de miközben írtam egyre biztosabb lettem, hogy ez is az a játék. van benne kétjátékos mód, és van egy pálya ahol elvagyunk választva, a földön víz van és karok tekergetésével nyitjuk fel az utat a másiknak, úgy emlékszem, hogy talán van egy viziszörny féle is.
(bocsi ha valahol duplaszóköz van, rossz egy kicsit a billentyűzet, de háromnegyed tizenegykor nem akarok a törölgetéssel foglalkozni, így is rossz volt görnyedve az ágyon írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!