Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani valami jó játékot PS4-re, ami hasonló a Witcher 3-hoz, vagy pedig realisztikus és nincsenek benne zombik?

Figyelt kérdés

Nagyon néztem az Uncharted sorozatot, de aztán láttam, hogy vannak benne k.szott zombik. Mennyire vannak jelen benne? Azt hittem ez valami realisztikus játék egy kis varázslattal, meg kalandokkal, de amint megláttam gameplay-ben a zombikat, kiábrándultam. A Last of Us is élvezhetetlen a hülye zombik miatt.

A Wicher 3-at imádtam, elkezdtem a Dragon Age Inquisition-t, de annyira nem kötött le, de majd nemsokára adok neki még egy esélyt. Úgy tudom a Fallout 4-ben is vannak zombik, tehát az is esélytelen.

Lehet hülyének néztek emiatt a zombi fóbiám miatt, de szerintem egyáltalán nem eredeti ötlet minden második játékot telepakolni velük. A Witcher szörnyei legalább változatosak voltak.

Köszi előre is.

2016. máj. 7. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Dragon's Dogma

Dragon Age Inquisition

2016. máj. 7. 15:09
 2/3 Gele19 ***** válasza:
Csak annyit hogy aki nem játszotta ki az Uncharted sorozatot, az nem játszot az egyik legjobb játékkal, szerintem kihagyhatatlan és végre jön a 4...
2016. máj. 8. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Alátámasztom a második hozzászólót.Holnap végre megjelenik!
2016. máj. 9. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!