Melyik játék lehet ez?
Üdv minden kedves olvasónak.
Elég rég volt már, hogy játszottam ezzel a bizonyos játékkal, így hát a nevét egyáltalán nem tudom és a teljes játékra sem emlékszem.
Megpróbálok mindent össze szedni, amit csak tudok a játékról és a kérésem az lenne, ha valakinek ismerős, hogy melyik játék lehet ez, akkor legyen szíves leírni a játék nevét.
A sértegető vagy egyéb trágár válaszokat mellőzzük, lehetőleg csak a kérdéssel avagy a kéréssel kapcsolatban válaszoljanak kérem.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Ezekre emlékszem a játékkal kapcsolatban:
- Zombikkal kapcsolatos
- több fajta karakter típus van (Valami gitáros féleség, röplabda, bézbol és még pár amikre nem emlékszem)
- Általában(nem biztos, hogy általában, lehet hogy mindig) körökre van osztva a játékmenet.
- Általában 4 fős csapatok vannak és ha valaki meghal, a csapattársa újra tudja éleszteni, ilyenkor karakter típust lehet váltani közben.
- Kissé talán gyerekes vagy kisebb korosztálynak való grafika.
Hirtelen ennyit tudtam össze szedni.
Remélem elég lesz.
Köszönöm a választ, de nem ez az.
Kicsit átfogalmazom az egyik dolgot a játékkal kapcsolatban.
Nem gyerekes hanem inkább gyerekbarát grafika.
Ismét csak köszönöm a választ, de sajnos ez sem az.
Még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy melyik lehet az.
Előfordulhat olyan, hogy már nincs fent a játék Steamen?
Valamilyen okból törölték vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!