Nektek mi a véleményetek?
Kikérném mások véleményét erről a videóról! Ez az első videóm most szeretnék belevágni kiváncsi vagoyk mások véleményére jelenleg még önbizalom hiány van de remélem ez késöbb változni fog :) itt a videó kérem élvezéttek :)
https://www.youtube.com/watch?v=xh0Yckw_rHQ
Nos, én végignéztem az egész videót és a következőket vontam le:
Egy kicsit még bátortalan vagy, a kommentár sem az igazi DE ez teljesen természetes, ne is emészd magad miatta, ahogy én elnézem először mindenki ilyen, később megfogod szokni a mikrofont (ami egyébként egy jó mikrofon, legalább érteni amit mondasz, de kérlek csinálj valamit a gép zúgással), fejlődni fog a beszédkészséged is és bátrabb is leszel.
Gameplayeket mindenhol látni, próbálhatnál egy kicsit egyedibb lenni, ha meg tényleg játékbemutatókat akarsz csinálni, akkor abba vigyél bele valami egyediséget.
Végül meg "A Sötét Király Rayleigh" nevet inkább rövidítsd le "Rayleigh"-re. A Sötét Király rész egy kicsit gyerekesnek tűnik.
Így hirtelen ezek azok amiken javíts, egyébként tök jó kezdésnek, folytasd a videózást, csak így tovább, a lényeg hogy szeresd a videózást és akkor ez meg is fog látszani a videóidon. Sok sikert!
Csak nem a OnePiece ihlette a nevet? :D
Egyébként teljes mértékben egyetértek az elsővel, jó tanácsokat adott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!