Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen megvásárolt Sims 4...

Steamen megvásárolt Sims 4 nem hajlandó lefrissülni, ‘Lemezírási hiba’ - indokra hivatkozik a steam. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

A tegnapi napnak folyamán még minden rendben ment, gond nélkül elindult a játék.

Ma délután ahogyan indítottam volna el azt írta ki hogy valamilyen fájl nem található. Lefuttattam steamen belül egy vizsgálatot a játék fájljainak épségét illetően, azóta pedig folyamatosan csak a fentiekben leírt hibaüzenetet kapom meg.

Van itt olyan aki esetleg tapasztalt már hasonlót és talált rá bármiféle megoldást? Azóta már lefuttattam a gépen található meghajtómon is egy töredezettség mentesítést, de semmit nem segített.

ma 20:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!