Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Zelda fanok, mi az amit...

Kedves Vezető kérdése:

Zelda fanok, mi az amit láttok a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-ban ?

Figyelt kérdés

Útálom a cel shaded/ rajzolt grafikát, azt ha nincs karakterszerkesztő, nem szeretem az időhúzó logikai feladványokat, de mondjuk a Portal 1-2 nagy kedvencem.

Szóval ha már van Switchem, eldöntöttem, megveszem ezt a gamet, mert lehet hogy játék közben ad valamit, amit Isten az atyám, nem látok benne.😃

"Legjobb játék", ilyesmikkel illették, de pl sem Nessaj, sem a The Vr nem vitte végig.

Játszottam az Immortals Fenyx Rising el, és hát ott hamar halálra untam magam.

Repülés, enemyk leölése, logikai lófax. Ez ismétlődik.

Kedvenc játékaim, pl:

Nioh 1-2

Dark Souls 2

Silent Hillek

Bloodborne

Falloutok

Last of us 2

Death Stranding

No, ezekkel a szűrőkkel videókon, Én csak egy kőrakosgatós, vmi 💩 építős, hogy tovább tudj menni ujabb köveket rakni játékot látok, minimális, kihívás mentes harccal.

De eljutottam odáig, hogy annyian mondják hogy jó, akik szeretik, hogy kíváncsi vagyok megváltozhat e a véleményem játék közben ? Több e ez, mint mászkálás, kőmágnesezés, meg vmi fos építése hogy továbbjuss egy ujabb kőrakáshoz ?

Komolyan, őszintén érdekel, mert lehet rosszul látom a gameplayt, a gamet.

nov. 26. 21:18
 1/6 A kérdező kommentje:

*Azt értem hogy "nem fogja a kezed a játék", határtalan szabadság', stb, de mégis, ha nem raksz össze vmi 💩-t, nem jutsz tovább, ahogy látom, vagy ha nem oldasz meg egy puzzlet.

De biztos van még vmi amit nem látok benne, amit látnak benne a fanok*

nov. 26. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a furcsa, hogy a Nintendonak minden meg van bocsátva. Évekig ekézte mindenki pl. az Assassin's Creed sorozatot a nagy, üres világok miatt, de persze a Zeldában ez nem hiba, hanem a zsenialitás jele.
dec. 1. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt nem értem egyik tesztből sem/videóból sem.

Azt elmondják hogy zseniális, de nem hogy mitől, mikor.

Mert ahogy elnézem mindenki ugyan azokat a puzzle öket rakja ki, mész az üres térben, hopp, egy kampó meg egy deszka, előtted egy szakadék, feletted egy sínvas.

🤔

WOW, kitaláltam.

Nincsennek loot ok, epic cuccok.

Túl a Last Of Us 2-n, Death Strandingen, Noih-k on, szeretném megérteni hogy ma mitől annyira

"Magávalragadó (ez a fajta) felfedezés."

Vagy úgy egyáltalán mi van ebbe több, mint egy telefonos Tower of Fantasy ben.

Még mielőtt eladom a Switchet, szeretném átérezni azt a valamit, amitől ez 10/10 game, zseniális.

dec. 1. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Aztán ha valaki megírja, megveszem, esetleg beleszeretek, biztos hogy itt megosztom a nagy hűhát.
dec. 1. 17:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Azóta szerintem megnéztem szinte az összes videót róla, de kb mindenhol ugyan azt mantrázzák:

10/10, felfedezés öröme, kreatív.

De továbbra is csak lesek, hogy mi abban a kreatív, hogy kihelyezett tárgyakat összeraksz, kampót raksz egy deszkára, visszatekered az időt egy platform elmozdulásánál, stb.🤷🙄

8 évesen lehet hogy megveregetném a vállam ezek után, de így 25 ben kb a Portal is kreatívabb volt, nem ilyen direkt feladványok voltak.

Meg oké, sosem fogom elfelejteni a Vicar Amelia bosst pl a Bloodborne ból, hogy mennyit szívtam vele, és hogy tűzpapírral milyen egyszerű, és tényleg van kihívás a souls játékok harcaiban, van utána mindig valami badass, epic armor, stb.

Vagy az első Silent Hillt sem fogom elfelejteni, mennyire féltem, dobogott a szíve a kontrollerben a faszinak, stb, azok a zenék..

Vagy a Bloodrayne -t, Rez-t, The Last Of Us 1-2 t.

Szóval ha valaki érti, mitől olyan hűdekreatív, érdekes felfedezés élményt nyújtó ez a game, továbbra is várom hogy mit nem látok benne, esetleg mit látok rosszul, más us amúgy, nincs köszönőviszonyban a tesztek, és a játékosok véleménye.

Köszönöm szépen.

[link]

[link]

jan. 5. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Egy szintén Reddites vélemény:

"felkapott

2 évvel ezelőtt

Ó, nézd, van két fahasáb, egy vitorla és víz. Kényelmes kis tutajt készíteni a mozgatáshoz.

Következő szoba. Ó, nézd, van egy nagy rés, amin nem lehet átugrani, de véletlenül van egy-két fa deszka fém kampókkal és drótokkal, amelyek a résen keresztül kötik össze a platformokat.

Mi ez pontosan? Ez nem egy kazamata szörnyekkel, barlangokkal és kincses dobozokkal, tele menő fegyverekkel vagy páncélokkal. Ezek mini mérnöki vagy fizikai rejtvények."

jan. 5. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!