Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LeBlanc counter?

LeBlanc counter?

Figyelt kérdés

Nemrég megvettem a karaktert, és nagyon adja. 15 meccset mentem vele, és összesen 3 lose-om volt eddig. Jött velem szemben Zed, Yasuo, Anivia, Ahri, Lux, Aurelion, Kata, Taliyah, Azir, de egyik se tudott mit kezdeni. Egyszerűen nem volt olyan tradelés amiből nem én jöttem ki nyertesként. Persze, vannak a játékosok közt szintkülönbségek, de én is csak 1-2 hónapja lol-ozok(30-as vagyok mán). Szóval ha eltekintünk a skill különbségektől elméletben melyik lenne az a mid laner champ ami képes lenne counterelni?

btw egy csomó helyen azt olvasom, hogy LB egy tök jó champ de nehéz vele jól játszani...pls, nincs olyan meccs ahol 20. percre ne lenne 10-15 killem és hozzá max 3-4 halálom...vagy bennem veszett el egy LB tehetség vagy ez szimplán baromság :D

2016. júl. 6. 23:34
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a Zed vs LB skill matchup, ahol zednek annyi előnye van, hogy "kényszeríti" LB-t egy korai zhonya-ra (ami ugye késlelteti az erősebb sebző itemeket, vagy a morello-t).
2016. júl. 11. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!