LeBlanc counter?
Nemrég megvettem a karaktert, és nagyon adja. 15 meccset mentem vele, és összesen 3 lose-om volt eddig. Jött velem szemben Zed, Yasuo, Anivia, Ahri, Lux, Aurelion, Kata, Taliyah, Azir, de egyik se tudott mit kezdeni. Egyszerűen nem volt olyan tradelés amiből nem én jöttem ki nyertesként. Persze, vannak a játékosok közt szintkülönbségek, de én is csak 1-2 hónapja lol-ozok(30-as vagyok mán). Szóval ha eltekintünk a skill különbségektől elméletben melyik lenne az a mid laner champ ami képes lenne counterelni?
btw egy csomó helyen azt olvasom, hogy LB egy tök jó champ de nehéz vele jól játszani...pls, nincs olyan meccs ahol 20. percre ne lenne 10-15 killem és hozzá max 3-4 halálom...vagy bennem veszett el egy LB tehetség vagy ez szimplán baromság :D
Annie ellen csak úgy voltam LB-vel, hogy supp volt, úgy nem okozott gondot. Morgana meg egyszerűen ha nem talál be a q-ja nem tud csinálni kb semmit. Lux elég lomha, és nem 1x LB passzívjára nyomta el az ultiját :D Azt már írtam, hogy egy kompetens yasuonak rektelnie kéne, de hát ő amúgy is a legtöbb mid-es champet countereli :s
Az meg oks, hogy vannak olyan jungle champek amik 1v1-ben megtudnák enni őt, de a kérdés csak a mid lanerekre vonatkozott.
btw nem 1x áll fent az a helyzet, hogy babysitteli a jungler mid lanet és ez sokszor gondot tud okozni, de LB meg simán megtud lépni...egy w és ha úgy van egy q, aminek nincs költsége és a cd-je is nevetséges szal azt sem lehet mondani, hogy el lenne wastelve olyankor
Az a baj, hogy nagyon rossz játékosok ellen játszol... és ezért érzed azt, hogy nagyon jó vagy
Például egy normális Morgana megfogja várni, amíg te az arcába akarsz ugrani és akkor tolja rád a Q-t és ott meg is haltál kb + shield miatt nem tudod rootolni, ami valljuk be LB egyik erőssége
De írhatnám Veigart is... még mielőtt LB passzívja megjelenne már meg is halt :)
Vagy ott van Syndra... ha valaki gyors vele akkor nincs esélyed, hiába tudod megölni az elején 2-3x, végére két combo leszel neki
Akkor írhatnám Heimert is, de azt úgy is ritkán fogsz látni
Akalival is könnyű megölni LB-t, és ugye ellene nem tudsz elugrálni, bármennyire is szeretnél :)
hát lehet...imént mentem még 2 meccset egy kassa meg egy lux ellen...igazából annyit tudtak csinálni, hogy tippelgettek mi lehet az anyám foglalkozása :s
egyébként lehet egy morgesz is jó lenne ezt nem tudom, mert senki nem hozza mid-re, csak supportnak. de így belegondolva, mikor lb-ztem egyszer nem futottam össze morgesszal, viszont mikor supportolok(supp main vagyok)kb minden 2. meccsen egy bukott angyal jön velem szemben :D
de mind1 is, én nagyon bírom lb-t és még 1x nem történt olyan, hogy megrekteltek volna vele...ha lesz ilyen majd leírom ki volt és hogy xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!