Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LeBlanc counter?

LeBlanc counter?

Figyelt kérdés

Nemrég megvettem a karaktert, és nagyon adja. 15 meccset mentem vele, és összesen 3 lose-om volt eddig. Jött velem szemben Zed, Yasuo, Anivia, Ahri, Lux, Aurelion, Kata, Taliyah, Azir, de egyik se tudott mit kezdeni. Egyszerűen nem volt olyan tradelés amiből nem én jöttem ki nyertesként. Persze, vannak a játékosok közt szintkülönbségek, de én is csak 1-2 hónapja lol-ozok(30-as vagyok mán). Szóval ha eltekintünk a skill különbségektől elméletben melyik lenne az a mid laner champ ami képes lenne counterelni?

btw egy csomó helyen azt olvasom, hogy LB egy tök jó champ de nehéz vele jól játszani...pls, nincs olyan meccs ahol 20. percre ne lenne 10-15 killem és hozzá max 3-4 halálom...vagy bennem veszett el egy LB tehetség vagy ez szimplán baromság :D

2016. júl. 6. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem Annie ellen lehet lb-vel veszíteni. Én néha Syndrát viszek ellene. Amint meglátom, hogy használni akarja rajtam a Q-W kombót, Q-E, és sikeresen elhárítva. Talán Fizz is jó ellene, én kedvenc hősömet, Kennent is viszem ellene, mert E +mozgás, és ki tudom kerülni W-jét, és van elég sebzése.

Egyébként szerintem LB elég idegesítő hős, pont most mentem vele egy 8-0-7-et :D

2016. júl. 7. 17:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Ú, tényleg, most, hogy mondod :D Syndra és Kennen tényleg hatásos lehet ellene.
2016. júl. 7. 17:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott, h Diana op lehet ellene. A sors össze dobott egyel de az elején beafolt náluk egy tag és remakelve lett :s pedig kíváncsi lettem vna annak a végkimenetelére
2016. júl. 7. 20:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Én mindig láttam, h Azir vs LB mid van LCS-ben, kíváncsi voltam így kisebb szintűeknél, ki nyerne. Csak sajnos nekünk is remake, mert volt egy afk :/
2016. júl. 7. 20:57
 15/21 anonim ***** válasza:
a 6. vagyok! LeBlanc tényleg erős, de ha valamilyen kombót nem tud ki dogeolni akkor vége!!
2016. júl. 7. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Hú itt egyesek de nagyon okosak. Nincs olyan, hogy valaki simán rektel egy másik hőst, a skill, de főleg az ítélőképesség és a játék ismerete, jó döntések hozása sokkal sokkal fontosabb, főleg kisebb szinten. Nincs olyan, hogy egy matchup instant loose vagy win, bármely karakterrel lehet passzívan játszani, ha tudod, hogy az ellenfeled le fog tradelni, így egy jobb játékos egy rossz matchupban is csak farmban marad le némileg.

LB egy nagyon erős laner, de nagyon sok mides jobb, hasznosabb nála late game-ben. Tehát az is egy lehetőség, hogy egy jobban scalelő midest hozol ellene, nem hagyod magad megöletni és aztán szimplán erősebb leszel nála. Egyébként bármilyen cc nélküli mides ellen Fiddle meglepően jól műkdik, mert nem tudják kiszedni a w-ből (ehhez stun kell, vagy Silence, vagy knock up, LB snare-je nem elég). Az a lényeg, hogy folyamatosan harassold az ellenfeled e-vel, magadat pedig Tartsd Max hp-n a w-vel, minionokról. Ennyi, 100% hp-t egy LB sem fog eltüntetni egy kombóból, hacsak nem kapsz be mindent, meg minion aggrot is és bármilyen sebzést elég gyorsan visszaszívsz, ha ésszel játszol, LB nem tud veled mit kezdeni.

2016. júl. 8. 10:58
 17/21 anonim ***** válasza:
A másik klasszikus counter Kassadin, passzív a miatt jobban bírja a burst-ot + van egy spellshieldje q-ból, Emellett általában 3-as potionnnal kezd, Úgyhogy susttainje is van, ja és turet alatt is egész jól farmol W-vel. Lanen gyengébb mint LB, de nagyon könnyen túléli a játéknak ezen szakaszát és 1-2 befejezett nagy itemnél máris erősebb kb. De persze LB itt is roamolhat más lanekre, itt is van azért outplay potenciál, de Kassadin papíron jól elvan ellene.
2016. júl. 8. 11:22
 18/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy remek oldal, itt vannak a counterek

Igazából tényleg lehet, hogy csak noobokat kaptál, mert én zeddel aprítom simán az lb-ket. Meg yasuoval is meg kellett volna raknia téged.

Azonban egy Ahri, Kata, Anivia, Lux, Taliyah elég gyenge egy lb ellen.

AZONBAN ő egy elég könnyű champ szóval meglehet, hogy nem noobokat kaptál, hanem csak elég skilles vagy kappa

2016. júl. 10. 18:43
 19/21 anonim ***** válasza:
/bocs a szóismétlésekért siettem és nem néztem át/
2016. júl. 10. 18:43
 20/21 A kérdező kommentje:

hm, ez érdekes...kb minden 2. meccsen egy zed jön velem szemben de nem nagyon tudtak mit kezdeni. hagyni kell agresszívan játszani, ha látod, hogy ügyes akkor dupla doran's ring majd zhonya. legalábbis nekem ez mindig bejön :D

yasuo az tényleg elég erős...kb minden ellen :s de őt meg az esetek 90%-ba kiszokták bannolni

meg egyébként valóban, egy kassa is jó tudna lenni ellene ha résen van...illetve egy malzaharon gondolkodom még, hogy az vajon milyen lehet ellene

2016. júl. 10. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!